View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Лазар ДЕЛИЈА јуниор

|
Posted: 10 Jun 2010 18:35 Post subject: Е моја Србијо... |
|
|
|
Лидер Мађара тукао српску децу!
Predsednik Opštinskog odbora Saveza vojvođanskih Mađara iz Stanišića kod Sombora Nikola Pekter brutalno je, uz nacionalističke psovke pretukao trojicu srpskih mališana iz ovog mesta od kojih najstariji ima 13 godina.
http://www.vesti-online.com/Vesti/Hronika/59470/Lider-Madara-tukao-srpsku-decu
Где су сада медији? Имали бар један поштен човек у овој држави полтрона и слугу? _________________ Србине! Пошаљи СМС на 1033! Помози браћи! |
|
Back to top |
|
 |
ултра звездаш ДЕЛИЈА јуниор

|
|
Back to top |
|
 |
Лазар ДЕЛИЈА јуниор

|
Posted: 13 Jun 2010 12:03 Post subject: |
|
|
|
Можеш замислити шта би се догодило када би неки Мађар био претучен уз псовке на националној и верској основи? Цела машинерија би се ангажовала, вероватно би прекинули и пренос Србије или тако нешто због хитне вести... страшно. Ови људи на власти - ово нису Срби.
Србина не чини само име и презиме...
Али, полако... биће боље. _________________ Србине! Пошаљи СМС на 1033! Помози браћи! |
|
Back to top |
|
 |
boris81 ДЕЛИЈА сениор

|
Posted: 15 Jun 2010 07:48 Post subject: |
|
|
|
Лазар wrote: | Можеш замислити шта би се догодило када би неки Мађар био претучен уз псовке на националној и верској основи? Цела машинерија би се ангажовала, вероватно би прекинули и пренос Србије или тако нешто због хитне вести... страшно. Ови људи на власти - ово нису Срби.
Србина не чини само име и презиме...
Али, полако... биће боље. |
То би освануло у свим медијима то је нормално. Пре пар година на неком кампу толеранције дошло је до туче мађара. То ништа не би било чудно да се нису тукли мађар из мађарске и мађар из србије. То ниси могао нигде да нађеш, али као што си рекао да се деси да неки Србин нападне њих на сва звона би се чуло _________________ Има људи кад попију па им после буде зло. |
|
Back to top |
|
 |
GL ДЕЛИЈА
Joined: 08 Mar 2008 Posts: 113 Location: Косово је срце Србије!!!
|
Posted: 16 Jun 2010 13:10 Post subject: |
|
|
|
Нисам знао где ово да поставим, па ми ова тема некако најбоља.
Quote: | Profesor američkog Prinston univerziteta Majkl Volcer, koji je žustro zagovarao bombardovanje Srbije, danas će na inicijativu Fakulteta političkih nauka u svečanoj sali Rektorata dobiti počasni doktorat Beogradskog univerziteta! |
http://www.alo.rs/vesti/28191/Odaju_pocasti_ideologu_NATO_bombardovanja |
|
Back to top |
|
 |
Pancevac87 ДЕЛИЈА сениор

|
Posted: 16 Jun 2010 14:17 Post subject: |
|
|
|
GL wrote: | Нисам знао где ово да поставим, па ми ова тема некако најбоља.
Quote: | Profesor američkog Prinston univerziteta Majkl Volcer, koji je žustro zagovarao bombardovanje Srbije, danas će na inicijativu Fakulteta političkih nauka u svečanoj sali Rektorata dobiti počasni doktorat Beogradskog univerziteta! |
Наша земља је дотакла дно. Морал нашег народа је на дну. _________________ Џабе сузавац гас, џабе утоке за пас, ноћас немате довољно лисица за нас! |
|
Back to top |
|
 |
млади делија ДЕЛИЈА сениор

|
Posted: 16 Jun 2010 21:28 Post subject: |
|
|
|
Pancevac87 wrote: | GL wrote: | Нисам знао где ово да поставим, па ми ова тема некако најбоља.
Наша земља је дотакла дно. Морал нашег народа је на дну. |
Који бре народ?! Ми смо народ, ти у фотељама нису народ! Народ треба да протествује за такве ствари, какви медији за мађара, где је НАРОД, да му објасни где живи, у чијој земљи? Народ је на фејсбуку! Тамо "ратује" и "протествује".
Е моја Србијо... _________________ http://www.youtube.com/watch?v=8nGXys1B3mM |
|
Back to top |
|
 |
GL ДЕЛИЈА
Joined: 08 Mar 2008 Posts: 113 Location: Косово је срце Србије!!!
|
|
Back to top |
|
 |
Стефан Милано ДЕЛИЈА јуниор

|
Posted: 17 Jun 2010 01:03 Post subject: |
|
|
|
GL wrote: | http://www.alo.rs/vesti/28222/Kopnena_intervencija_bi_bila_bolja_od_bombardovanja |
Чекај бре,да л' је ово могуће??
Па докле?!  |
|
Back to top |
|
 |
Pancevac87 ДЕЛИЈА сениор

|
Posted: 17 Jun 2010 12:18 Post subject: |
|
|
|
млади делија wrote: | Pancevac87 wrote: | GL wrote: | Нисам знао где ово да поставим, па ми ова тема некако најбоља.
Наша земља је дотакла дно. Морал нашег народа је на дну. |
Који бре народ?! Ми смо народ, ти у фотељама нису народ! Народ треба да протествује за такве ствари, какви медији за мађара, где је НАРОД, да му објасни где живи, у чијој земљи? Народ је на фејсбуку! Тамо "ратује" и "протествује".
Е моја Србијо... |
Ми смо део народа, као што и сам кажеш већина седи за фејсом или гледа фарму. _________________ Џабе сузавац гас, џабе утоке за пас, ноћас немате довољно лисица за нас! |
|
Back to top |
|
 |
Лазар ДЕЛИЈА јуниор

|
Posted: 17 Jun 2010 19:35 Post subject: |
|
|
|
Једино што ме теши, сем вере у Бога наравно, је... Некако, увек кроз нашу историју смо морали да дотакнемо дно дна, да би онда доживели неку катарзу, прочишћење, вратили се старим и (јединим вредностима) Православљу, Србству...
То ми је једина нада да ће нам бити боље. Морам да будем оптимиста... као што је брат Четник у неком од постова написао... "Много смо брате згрешили"... Не много, него највише могуће. Ми смо народ Светог Саве који је палио и затварао своје храмове, прогонио свештенике, забрањивао крсну славу.... све што су и усташе чиниле. Није било горих комуниста од српских комуниста. Е па, стигао цех да се плати....
Али, с вером у Бога... биће боље. Мора. _________________ Србине! Пошаљи СМС на 1033! Помози браћи! |
|
Back to top |
|
 |
Mali Boki ДЕЛИЈА сениор
|
Posted: 19 Jul 2010 17:16 Post subject: |
|
|
|
не знам где да напишем...некако ми овај топик ...
данас ко је прелазио Бранков мост, испред СИВ-а...и помало у центру...гомиле хрватских застава због посете хрватског председника...
Немам комплекс од њих, али стварно дебилна слика за видети, смучило ми се... колико ови на власти пљују по нама и осећању народа који је протеран из Крајине. Да ли они имају мозак и осећај- ово је добро ово је лоше.
Возим једног клинца, који има 16 година, ок дечкић, није задојен мржњом, тек сад капира ствари... па и он сам клинац коментарише...па јел су ови нормални...па како бре...па како сад да се осећа мој другар чији је ћале погинуо у рату са њима.
Ја не могу да верујем кога смо ми довели на власт...и шта се данас дешава овде...још кад узмемо и све остало...цццц... мр'ш све вам јебем на свету, ђубрад продана! |
|
Back to top |
|
 |
гардиста ДЕЛИЈА
|
Posted: 19 Jul 2010 21:44 Post subject: |
|
|
|
Mali Boki wrote: | не знам где да напишем...некако ми овај топик ...
данас ко је прелазио Бранков мост, испред СИВ-а...и помало у центру...гомиле хрватских застава због посете хрватског председника...
Немам комплекс од њих, али стварно дебилна слика за видети, смучило ми се... колико ови на власти пљују по нама и осећању народа који је протеран из Крајине. Да ли они имају мозак и осећај- ово је добро ово је лоше.
Возим једног клинца, који има 16 година, ок дечкић, није задојен мржњом, тек сад капира ствари... па и он сам клинац коментарише...па јел су ови нормални...па како бре...па како сад да се осећа мој другар чији је ћале погинуо у рату са њима.
Ја не могу да верујем кога смо ми довели на власт...и шта се данас дешава овде...још кад узмемо и све остало...цццц... мр'ш све вам јебем на свету, ђубрад продана! |
Мало присећање на рукомет, не тако давно... http://www.mondo.rs/v2/tekst.php?vest=122229 |
|
Back to top |
|
 |
дулињо ДЕЛИЈА
|
|
Back to top |
|
 |
делијаПА ДЕЛИЈА
|
Posted: 05 Aug 2010 21:44 Post subject: |
|
|
|
Сами смо криви, сами бирамо. Еј у најуништенијем граду у Србији-Бору Динкићева партија, која је уништила и тај град и целу нашу привреду, добије 22 посто!! То показује наше лице. Лице просечног Србина. Историја у Србији показује да су све власти падале у ситуацији кад је народ био гладан, који год облик да је био у питању. Народ сад гладује, стомак је све празнији, самозвани европљани ће отићи, прилике се морају користити нећемо их имати још много. Први Србин ( ако их има ) који следећи поведе државу нема право на грешку! _________________ Јер доцније крупни огњеви да плану, треба искра оних што умру у сјају. |
|
Back to top |
|
 |
|