DELIJE.net Forum Index www.DELIJE.net
Форум ДЕЛИЈА - навијача Црвене Звезде
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

2023-24
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 25, 26, 27  Next
 
Post new topic   Reply to topic    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13186

PostPosted: 04 Dec 2023 12:43    Post subject: Reply with quote

Sindikalac wrote:
Генералштаб wrote:
Sindikalac wrote:
Где је он то увукао трибину или Звезду у нешто, сем што се вероватно понаша исто као и 98. на северу и 2018. шта има ту да нас је негде увукао? У шта? Кад? Где? Не пратим најискреније дневно политички живот, али није доспело до мене да је ишта урадио да је нас користио као неки доказ, а и да јесте рекао да је са трибине, ништа није слагао. Јер иде човек на утакмице. Група није већ деценијама, али да долази и стоји са стране, долази.

А већ ти сам ти једном написао како је то урадио. На том твитеру је он писао како је присуствовао тучи две групе људи на Северу па је онда председник улетео па их разбацао по трибини па он никада није стигао да му каже колико му се диви због тога... Да ли може патетичније од тога? А ту објаву су искористили и ови опозициони да се спрдају а и ови позициони да величају Вучића. И то је јако свесно урадио јер је цео један сегмент емисије на прорежимској станици посвећен тој објави. Па се ја питам да ли је то навијачки или није? То што 98% људи окачи снимак са утакмице стигне до њихових пријатеља и то је то. Па да је и он качио снимак бакљаде или навијања па тотално небитна ствар. Није ни то навијачки али ајде... Ово је чиста политичка кампања за величање једне особе.

Исто си скроз прескочио што се њега тиче је однос странке према Џаји. Зар он као један од најмоћнијих људи у земљи (не по функцији) није могао да прекине ово израбљивање Џајиног имена? Или можда није хтео. А поред њега имамо најмоћнијег човека у земљи који исто није спречио ово мрцварење човека у овим годинама.

Нећу никог да ценим због неких старих заслуга ако се сада, када се дочепао власти и пара, понаша скроз супротно од свега зашта смо се годинама заједно борили на трибини. Теби су неки мање или више блиски. Нама обичним навијачима нису и гледамо их искључиво кроз оно како утичу на целу трибину а не само на најужи круг људи.

Ја сам ти и тада рекао да та туча постоји, да није измишњена, и то било их је више чисто да знаш. Али конкретно на тој је председник извукао дебљи крај баш од ових што их пљујеш да су се продали. Има још тренутака када је било шта је било, али то су чињенице нису измишљене ствари. Ја не знам шта је ту спорно? То можда твоје очи које их мрзе, виде тако како виде, ја не видим ништа спорно што је препричао догађај који се догодио.
Што се Џаје тиче рекао сам ти на самом почетку него не читаш. Златне коке се нико не одриче кад је већ имаш. А однос између њих мислим да толико баш не знам, знам да је мени криво што је отишао у савез и да је требао да остане наш доживотно председник. Али и да је остао...исто би људи причали о њему. Чак мислим да је овај Видићев интервју његов ауто гол да тако прича а зна све шта је и како било. И да му је овај интервју помогао макар мало да скине љагу са себе јер је овај успео да докаже да се Џаја и онда и данас извлачи по политичкој основи. Па чак и са 80 година. Што се Ђуке тиче, рекох, можда сте и комшије па знаш где и како живи. Не видим којих се пара он то докопао. Живи у истом стану у коме је и када сам га упознао. Код родитеља.


Да ли је по твом мишљењу које је веома меродавно за навијачке ствари навијачки потез да описујеш неку тучу са трибине зарад политичких поена на некој друштвеној мрежи? Ти кажеш да је председник извукао дебљи крај а он каже да их је разбацао по трибини и да је од тада много поносан само није стигао да му то каже па ће ето преко твитера то да уради.

Ђука није навијач као група, он већ 20 година можда долази на север као симпатизер, а пре тога је 10 био група. Дакле, за мене је он човек симпатизер, таквих примера има мали милион. Тако да са те стране апсолутно ме баш брига дал описује неку тучу у којој је учестовао председник а која се стварно догодила. Вероватно му спочитавају да ни на трибини није био нико и ништа, да је пропали вођа, па овај да би то поткрепио описао тај догађај. То је ко кад теби у школи би хтели да кажу да си био штребер и пријављивао сваког ко је побегао са часа, а ти био дете за пример увек први бежао, никад никод одао ниси за било шта. И онда да би другима запушио уста, кажеш догађај где је била пуна учионица и који је лако проверљив. Извукао је дебљи крај, али да су се обојица тукла, јесу. На крају крајева шта сад треба да се пише да се теретио да је изврнуо жандара са све штитом кад је хапшен Шљиванчанин, они који су ту били могу да посведоче дал јесте или није. Мислим да је имао и суђење за то. Шта је проблем рећи такве ствари ако неко хоће да каже да није било онако како у ствари јесте?


Last edited by Генералштаб on 04 Dec 2023 12:48; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Sindikalac
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 17 Jan 2012
Posts: 76

PostPosted: 04 Dec 2023 12:47    Post subject: Reply with quote

Џони БГ wrote:
Огорчени маторци жељни пажње разбацују полуинформације, називају људе како хоће, причају да се трибина продала и ником ништа. Некад ми је жао што нам је трибина толико толерантна јер је прошло доста година, а и даље се врте исте приче иако је на милион начина доказано да су глупости. Још неко каже што неко није раније ово написао. Па написано је 200 пута само вас боли курац, битно је да је две недеље до избора, да сте у машини и то је то. Продају вам причу и ни не примећујете да сте упали на исту страну са јебеним Мариникама Тепић и дебилима као што је Бошко Обрадовић.

Напише човек исти су ако не и већи издајници ови сад, иско је било и погрома и самопризнавања без реакције, човек то мери са таблицама данас. Па то може само злонамеран или ретардиран човек да напише ја се извињавам старијем човеку али лакши израз је тешко наћи од тога. Верујете разним телеграм каналима и измишљеним људима, а не верујете трибини која је до сад сваки пут била на ‘правој страни историје’.

Чекам још да неко напише то што трибина поштује СПЦ мишљење по питању Космеза да је исто грешка јер је патријарх исто Вучићев је л’ да?

Ви ни не знате у каквом сте каналу. Пише човек Фондација Делије је једино здраво ткиво, па шта мислите идиоти ко чини Фондацију? Неки хуманитарци што су пали с марса на Север ето онако, или људи који пиме трибину и такође учествују у креирању њеног мишљења? Шта мислите трибина се продала али ти момци ето исправни трпе ту случајно шта да се ради..

Потрудите се мало да гледате ствари позитивнијим очима, мање поквареним погледима који у свему гледају да има нешто иза лоше.

Пробајте недељом да одете на литургију, пробајте да имате контакт с некиме у екупи, или баш у тој истој Фондацији, видите мало како људи размишљају, шта значи бити Православни Хришћанин. Можда лакше схватите неке ствари. На крају крајева Косово и Метохија без литургије није никаква света земља већ обична територија.


Треба ми нечија пажња? Бољи ће ми живот бити ако ми овде неко напише браво мајсторе или да сам дегенерик? Изнео сам своје мишљење овде јер сам јако дуго део Севера. Не екипе, не најужег круга него Севера. А ако ме то не чини компетентним онда, што каже један човек овде, пишите вас петоро овде који знате све а ми пали с Марса да читамо и учимо од вас млађих и паметнијих.

Сада и ти кажеш да стављам таблице и погром у исту раван а лепо сам објаснио своје мишљење па и о изостанку реакције када је био погром. А онда је то моје јуначење јер сам рекао бих прихватио позив да се реагује што би вероватно урадио и сваки човек овде. Где су реакције од 2012. па на овамо? Да ли смо данас у бољем положају него те године? Сви се вратили својим огњиштима са којих протерани? Имамо и даље неке ингеренције доле? Питамо се било шта? Батали ме и Бошка и Маринике али исто тако и Вучића. Све што сам написао образложио сам па ко неће да чита ја му нисам крив. Стално нас плаше бабарогама док они раде све што раде. Док су ови на власти гледам шта они раде а не други. Ове пратим шта говоре али ове видим шта раде.

Фондацију сам навео као здрав део који ради конкретну и корисну ствар али си и то изврнуо јер то може само злонамеран или ретардиран човек да ради. Стварно у Фондацији седе људи са Севера? Немој да причаш, ја мислио да су ипак Марсовци.

Е зато нигде нисам написао да се ТРИБИНА продала него делови. Баш зато што има јако здравих делова који раде конкретне и позитивне ствари. Али сте ви острашћени и извлачите само делове који вас из неког разлога погађају па онда ред увреда па ред фраза.

Свако добро!
_________________
Ја у животу имам све што ми треба. Парче земље, комад неба, кору хлеба и Неког горе ко ме гледа...
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13186

PostPosted: 04 Dec 2023 12:54    Post subject: Reply with quote

Sindikalac wrote:
Џони БГ wrote:
Огорчени маторци жељни пажње разбацују полуинформације, називају људе како хоће, причају да се трибина продала и ником ништа. Некад ми је жао што нам је трибина толико толерантна јер је прошло доста година, а и даље се врте исте приче иако је на милион начина доказано да су глупости. Још неко каже што неко није раније ово написао. Па написано је 200 пута само вас боли курац, битно је да је две недеље до избора, да сте у машини и то је то. Продају вам причу и ни не примећујете да сте упали на исту страну са јебеним Мариникама Тепић и дебилима као што је Бошко Обрадовић.

Напише човек исти су ако не и већи издајници ови сад, иско је било и погрома и самопризнавања без реакције, човек то мери са таблицама данас. Па то може само злонамеран или ретардиран човек да напише ја се извињавам старијем човеку али лакши израз је тешко наћи од тога. Верујете разним телеграм каналима и измишљеним људима, а не верујете трибини која је до сад сваки пут била на ‘правој страни историје’.

Чекам још да неко напише то што трибина поштује СПЦ мишљење по питању Космеза да је исто грешка јер је патријарх исто Вучићев је л’ да?

Ви ни не знате у каквом сте каналу. Пише човек Фондација Делије је једино здраво ткиво, па шта мислите идиоти ко чини Фондацију? Неки хуманитарци што су пали с марса на Север ето онако, или људи који пиме трибину и такође учествују у креирању њеног мишљења? Шта мислите трибина се продала али ти момци ето исправни трпе ту случајно шта да се ради..

Потрудите се мало да гледате ствари позитивнијим очима, мање поквареним погледима који у свему гледају да има нешто иза лоше.

Пробајте недељом да одете на литургију, пробајте да имате контакт с некиме у екупи, или баш у тој истој Фондацији, видите мало како људи размишљају, шта значи бити Православни Хришћанин. Можда лакше схватите неке ствари. На крају крајева Косово и Метохија без литургије није никаква света земља већ обична територија.


Треба ми нечија пажња? Бољи ће ми живот бити ако ми овде неко напише браво мајсторе или да сам дегенерик? Изнео сам своје мишљење овде јер сам јако дуго део Севера. Не екипе, не најужег круга него Севера. А ако ме то не чини компетентним онда, што каже један човек овде, пишите вас петоро овде који знате све а ми пали с Марса да читамо и учимо од вас млађих и паметнијих.

Сада и ти кажеш да стављам таблице и погром у исту раван а лепо сам објаснио своје мишљење па и о изостанку реакције када је био погром. А онда је то моје јуначење јер сам рекао бих прихватио позив да се реагује што би вероватно урадио и сваки човек овде. Где су реакције од 2012. па на овамо? Да ли смо данас у бољем положају него те године? Сви се вратили својим огњиштима са којих протерани? Имамо и даље неке ингеренције доле? Питамо се било шта? Батали ме и Бошка и Маринике али исто тако и Вучића. Све што сам написао образложио сам па ко неће да чита ја му нисам крив. Стално нас плаше бабарогама док они раде све што раде. Док су ови на власти гледам шта они раде а не други. Ове пратим шта говоре али ове видим шта раде.

Фондацију сам навео као здрав део који ради конкретну и корисну ствар али си и то изврнуо јер то може само злонамеран или ретардиран човек да ради. Стварно у Фондацији седе људи са Севера? Немој да причаш, ја мислио да су ипак Марсовци.

Е зато нигде нисам написао да се ТРИБИНА продала него делови. Баш зато што има јако здравих делова који раде конкретне и позитивне ствари. Али сте ви острашћени и извлачите само делове који вас из неког разлога погађају па онда ред увреда па ред фраза.

Свако добро!

Ти или си толико глуп или луд, да нећеш да признаш оно што си написао, а то је, да се део људи продао а да ми сви остали од тада ћутимо! Немој да се извлачиш из нечега из чега не можеш да се извучеш. Замисли фонадија ради добро, делови трибине раде добро, али смо КАО ТРИБИНА заћутали! Какве ти будалаштине пишеш. Хоћеш нешто као да похвалиш а само и још већа говна уваљујеш људе који 00-24 раде у фондацији...па знаш и сам то већ, и тиме ствараш шизофрену ситуацију где људи раде за Космет али они што се питају су се продали па ћутимо на издаје, али ови су ипак светла тачка...сад си већ почео онако баш нерезонски да лупеташ. Боље на том банкарском послу се сконцентриши, пиши кад дођеш кући, овако ти не иде.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Sindikalac
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 17 Jan 2012
Posts: 76

PostPosted: 04 Dec 2023 13:09    Post subject: Reply with quote

Генералштаб wrote:
Sindikalac wrote:
Џони БГ wrote:
Огорчени маторци жељни пажње разбацују полуинформације, називају људе како хоће, причају да се трибина продала и ником ништа. Некад ми је жао што нам је трибина толико толерантна јер је прошло доста година, а и даље се врте исте приче иако је на милион начина доказано да су глупости. Још неко каже што неко није раније ово написао. Па написано је 200 пута само вас боли курац, битно је да је две недеље до избора, да сте у машини и то је то. Продају вам причу и ни не примећујете да сте упали на исту страну са јебеним Мариникама Тепић и дебилима као што је Бошко Обрадовић.

Напише човек исти су ако не и већи издајници ови сад, иско је било и погрома и самопризнавања без реакције, човек то мери са таблицама данас. Па то може само злонамеран или ретардиран човек да напише ја се извињавам старијем човеку али лакши израз је тешко наћи од тога. Верујете разним телеграм каналима и измишљеним људима, а не верујете трибини која је до сад сваки пут била на ‘правој страни историје’.

Чекам још да неко напише то што трибина поштује СПЦ мишљење по питању Космеза да је исто грешка јер је патријарх исто Вучићев је л’ да?

Ви ни не знате у каквом сте каналу. Пише човек Фондација Делије је једино здраво ткиво, па шта мислите идиоти ко чини Фондацију? Неки хуманитарци што су пали с марса на Север ето онако, или људи који пиме трибину и такође учествују у креирању њеног мишљења? Шта мислите трибина се продала али ти момци ето исправни трпе ту случајно шта да се ради..

Потрудите се мало да гледате ствари позитивнијим очима, мање поквареним погледима који у свему гледају да има нешто иза лоше.

Пробајте недељом да одете на литургију, пробајте да имате контакт с некиме у екупи, или баш у тој истој Фондацији, видите мало како људи размишљају, шта значи бити Православни Хришћанин. Можда лакше схватите неке ствари. На крају крајева Косово и Метохија без литургије није никаква света земља већ обична територија.


Треба ми нечија пажња? Бољи ће ми живот бити ако ми овде неко напише браво мајсторе или да сам дегенерик? Изнео сам своје мишљење овде јер сам јако дуго део Севера. Не екипе, не најужег круга него Севера. А ако ме то не чини компетентним онда, што каже један човек овде, пишите вас петоро овде који знате све а ми пали с Марса да читамо и учимо од вас млађих и паметнијих.

Сада и ти кажеш да стављам таблице и погром у исту раван а лепо сам објаснио своје мишљење па и о изостанку реакције када је био погром. А онда је то моје јуначење јер сам рекао бих прихватио позив да се реагује што би вероватно урадио и сваки човек овде. Где су реакције од 2012. па на овамо? Да ли смо данас у бољем положају него те године? Сви се вратили својим огњиштима са којих протерани? Имамо и даље неке ингеренције доле? Питамо се било шта? Батали ме и Бошка и Маринике али исто тако и Вучића. Све што сам написао образложио сам па ко неће да чита ја му нисам крив. Стално нас плаше бабарогама док они раде све што раде. Док су ови на власти гледам шта они раде а не други. Ове пратим шта говоре али ове видим шта раде.

Фондацију сам навео као здрав део који ради конкретну и корисну ствар али си и то изврнуо јер то може само злонамеран или ретардиран човек да ради. Стварно у Фондацији седе људи са Севера? Немој да причаш, ја мислио да су ипак Марсовци.

Е зато нигде нисам написао да се ТРИБИНА продала него делови. Баш зато што има јако здравих делова који раде конкретне и позитивне ствари. Али сте ви острашћени и извлачите само делове који вас из неког разлога погађају па онда ред увреда па ред фраза.

Свако добро!

Ти или си толико глуп или луд, да нећеш да признаш оно што си написао, а то је, да се део људи продао а да ми сви остали од тада ћутимо! Немој да се извлачиш из нечега из чега не можеш да се извучеш. Замисли фонадија ради добро, делови трибине раде добро, али смо КАО ТРИБИНА заћутали! Какве ти будалаштине пишеш. Хоћеш нешто као да похвалиш а само и још већа говна уваљујеш људе који 00-24 раде у фондацији...па знаш и сам то већ, и тиме ствараш шизофрену ситуацију где људи раде за Космет али они што се питају су се продали па ћутимо на издаје, али ови су ипак светла тачка...сад си већ почео онако баш нерезонски да лупеташ. Боље на том банкарском послу се сконцентриши, пиши кад дођеш кући, овако ти не иде.


Да се извлачим из нечега? Тачно знам шта сам написао и то је оно и што мислим. Исто ја могу да се ухватим да се ти сад извлачиш за Ђуку. Те ћутимо јер је брат, а сад је симпатизер, има право да се правда ако га неко прозива на интернету...

И веруј ми да могу на сваку прозивку овде да одговорим али не желим више. Да не испадне да сам побегао јер немам аргумената...

Нема поенте више. Свако добро свима овде!
_________________
Ја у животу имам све што ми треба. Парче земље, комад неба, кору хлеба и Неког горе ко ме гледа...
Back to top
View user's profile Send private message
Џони БГ
ДЕЛИЈА


Joined: 24 Jul 2013
Posts: 245

PostPosted: 04 Dec 2023 13:16    Post subject: Reply with quote

Sindikalac wrote:
Џаја је поштен, Џаја није украо ништа, оптужили га невиног и прошао голготу. Прихватио да га гробар аболира јер је прошао све и свашта. И све је то ок, то је његова судбина.

Са друге стране имамо овог диктатора који је "брат" са трибине и имамо овог адвоката што пре подне иде на литургију а после подне брани државне дилере и убице који је исто "брат" са трибине.

Како њима није пало на памет да оставе човека на миру?! Нашу легенду, легенду клуба за који и они навијају. Него га користе до максимума. Они га понижавају, они газе његову каријеру и усеравају му се у живот због њихових јебених гласова.

ГШ, немој ми рећи да се Џаја сам пробудио и рекао идем ја у кампању да се одужим и нико ме неће спречити. Њега ова два "брата" моле да се не меша али он инсистира да им се одужи. Па да ли постоји особа са мало мозга која у то може да поверује?

Зашто се њима не каже нека реч јавно преко трибине? Они се више посраше на нашу легенду него сви Видићи, Бутулије, гробарске пароле и остали заједно.

Због та два "брата" са трибине ће Звезда жестоко испаштати кад буду са својом жутом браћом отишли са власти.

Кажу овде која се то трибина бунила против ове власти више од нас? Ни једна. Али зато што су све навијаче убацили у своје комбинације. Једни на улици, други у неким бизнисима, трећи да одржавају ред и мир... Нико није више уништио навијачки покрет од ове власти. Претворили су све навијачке групе у интересне групе, па и нашу. Био сам и ја на тој утакмици у Чачку где смо ми први дигли глас против власти. И како се то завршило? Да не настављамо...

Север се преко Фондације бави помагањем људима на Космету али се не бави више очувањем Космета у Србији. То што ми отпевамо неку песму је лепо али шта добијамо? Зашто се више не пише о замени таблица? Биле барикаде, изашли из тих "институција" и дали потпуну контролу шиптарима због таблица јер је то црвена линија. Наши "чувари" Космета палили кола нашим Србима који су таблице заменили. И шта сад? Бавимо се неким порнићима док доле и тај део губимо. Знате сви ви који идете на Космет колико су Срби угрожени од "срба" које је ова власт поставила доле.

Север је био више од навијачке трибине и моје је мишљење да у овом трулом свету треба и да остане више од навијачке трибине. Али се Север одвојио од народа. Север је решио да буде само навијачка трибина онда када су се појединци намирили и наплатили свој утицај на тој трибини. И шта сад? Ајде да поништимо три деценије историје јер је то некоме у интересу. Нека буде како буде, ти људи који су подигли Север на ниво на ком је био до пре неколико година су га и спустили ту где је сада. Њихова заслуга и за једно и за друго. Али није поштено овде прозивати људе да немају мозга и да им неко други формира мишљење. Има овде људи који су прошли време и црвених и жутих и ових шарених сада. Навијач је увек био врста за себе, против система, за своје идеале и свој клуб. А сада је навијач заштићена врста јер диктатору тако одговара и зато што лаже овај народ да је био неки битан навијач.

Све ове лиге шампиона, лиге европе, титуле и остала срања бих мењао за онај осећај када ми неки гробар кења о "доминацији" а мени образ чист. Срамота ме и данас када неко наш шири причу о гурању гробара да узму титулу. Ко бре може у то да верује?! Ми смо дошли у ситуацију да "наши" гурају њих да узимају бодове на смешан начин како би се одржавала неизвесност и неки социјални мир. Па ко је нормалан мислио да ће они освојити титулу под оним смрадом Станојевићем са оним силним везаним победама?! И шта се десило? Прођоше избори и они више не победише никога. Ове сезоне исто... Газе редом са тимом који није ни за средину табеле. И сад се шири нека паника, позива не јединство против неких невидљивих пријатеља. А ако ви лопови опет узму изборе ето партизана на неком трећем четвртом месту.

Опет кажем, нека буде како буде... Али не вређајте људима интелигенцију.

Свако добро!


Шта ово значи него да се трибина продала због појединаца и одлучила да ћути? Је л’ и даље кажеш да ниси рекао не разумем
Back to top
View user's profile Send private message
Sindikalac
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 17 Jan 2012
Posts: 76

PostPosted: 04 Dec 2023 13:17    Post subject: Reply with quote

И извањавам се пошто не знам да едитујем поруке, само мали додатак.

Једина веза са банкарством ми је што имам рачун у банци и неки кредит. А по твом упису од ноћас и неким траговима у снегу мислим да си ме помешао са неким други.

Жив био!
_________________
Ја у животу имам све што ми треба. Парче земље, комад неба, кору хлеба и Неког горе ко ме гледа...
Back to top
View user's profile Send private message
Sindikalac
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 17 Jan 2012
Posts: 76

PostPosted: 04 Dec 2023 13:27    Post subject: Reply with quote

Џони БГ wrote:
Sindikalac wrote:
Џаја је поштен, Џаја није украо ништа, оптужили га невиног и прошао голготу. Прихватио да га гробар аболира јер је прошао све и свашта. И све је то ок, то је његова судбина.

Са друге стране имамо овог диктатора који је "брат" са трибине и имамо овог адвоката што пре подне иде на литургију а после подне брани државне дилере и убице који је исто "брат" са трибине.

Како њима није пало на памет да оставе човека на миру?! Нашу легенду, легенду клуба за који и они навијају. Него га користе до максимума. Они га понижавају, они газе његову каријеру и усеравају му се у живот због њихових јебених гласова.

ГШ, немој ми рећи да се Џаја сам пробудио и рекао идем ја у кампању да се одужим и нико ме неће спречити. Њега ова два "брата" моле да се не меша али он инсистира да им се одужи. Па да ли постоји особа са мало мозга која у то може да поверује?

Зашто се њима не каже нека реч јавно преко трибине? Они се више посраше на нашу легенду него сви Видићи, Бутулије, гробарске пароле и остали заједно.

Због та два "брата" са трибине ће Звезда жестоко испаштати кад буду са својом жутом браћом отишли са власти.

Кажу овде која се то трибина бунила против ове власти више од нас? Ни једна. Али зато што су све навијаче убацили у своје комбинације. Једни на улици, други у неким бизнисима, трећи да одржавају ред и мир... Нико није више уништио навијачки покрет од ове власти. Претворили су све навијачке групе у интересне групе, па и нашу. Био сам и ја на тој утакмици у Чачку где смо ми први дигли глас против власти. И како се то завршило? Да не настављамо...

Север се преко Фондације бави помагањем људима на Космету али се не бави више очувањем Космета у Србији. То што ми отпевамо неку песму је лепо али шта добијамо? Зашто се више не пише о замени таблица? Биле барикаде, изашли из тих "институција" и дали потпуну контролу шиптарима због таблица јер је то црвена линија. Наши "чувари" Космета палили кола нашим Србима који су таблице заменили. И шта сад? Бавимо се неким порнићима док доле и тај део губимо. Знате сви ви који идете на Космет колико су Срби угрожени од "срба" које је ова власт поставила доле.

Север је био више од навијачке трибине и моје је мишљење да у овом трулом свету треба и да остане више од навијачке трибине. Али се Север одвојио од народа. Север је решио да буде само навијачка трибина онда када су се појединци намирили и наплатили свој утицај на тој трибини. И шта сад? Ајде да поништимо три деценије историје јер је то некоме у интересу. Нека буде како буде, ти људи који су подигли Север на ниво на ком је био до пре неколико година су га и спустили ту где је сада. Њихова заслуга и за једно и за друго. Али није поштено овде прозивати људе да немају мозга и да им неко други формира мишљење. Има овде људи који су прошли време и црвених и жутих и ових шарених сада. Навијач је увек био врста за себе, против система, за своје идеале и свој клуб. А сада је навијач заштићена врста јер диктатору тако одговара и зато што лаже овај народ да је био неки битан навијач.

Све ове лиге шампиона, лиге европе, титуле и остала срања бих мењао за онај осећај када ми неки гробар кења о "доминацији" а мени образ чист. Срамота ме и данас када неко наш шири причу о гурању гробара да узму титулу. Ко бре може у то да верује?! Ми смо дошли у ситуацију да "наши" гурају њих да узимају бодове на смешан начин како би се одржавала неизвесност и неки социјални мир. Па ко је нормалан мислио да ће они освојити титулу под оним смрадом Станојевићем са оним силним везаним победама?! И шта се десило? Прођоше избори и они више не победише никога. Ове сезоне исто... Газе редом са тимом који није ни за средину табеле. И сад се шири нека паника, позива не јединство против неких невидљивих пријатеља. А ако ви лопови опет узму изборе ето партизана на неком трећем четвртом месту.

Опет кажем, нека буде како буде... Али не вређајте људима интелигенцију.

Свако добро!


Шта ово значи него да се трибина продала због појединаца и одлучила да ћути? Је л’ и даље кажеш да ниси рекао не разумем


Чини ми се да у овом болдованом делу пише ПОЈЕДИНЦИ а да је Север заћутао а не да се ПРОДАО. А има велике разлике али да не улазимо у детаље.

Немојте више мене да цитирате, доказали сте да сам миш и дегенерик и да да слушам кафанске приче. Занемарите ме или обришите све моје уписе и проблем решен. Не зато што сте било шта доказали него зато што нема смисла више вртети исту причу. Ни ти ни ја... А ти како хоћеш.

Окренимо се обавезава у домаћем првенству! Живели!
_________________
Ја у животу имам све што ми треба. Парче земље, комад неба, кору хлеба и Неког горе ко ме гледа...
Back to top
View user's profile Send private message
здравкохерби�
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 27 Nov 2013
Posts: 358

PostPosted: 04 Dec 2023 13:43    Post subject: Reply with quote

Quote:
"Vidim da u poslednjih nekoliko utakmica treneri Zvezdinih rivala imaju čudne komentare i pitam se odakle to dolazi, kao i zašto to rade, kada na tim mečevima nije bilo apsolutno nijednog spornog momenta, ne samo za njih, nego i za medije. Ne mogu da se ne zapitam otkud to da na primer trener Vojvodine ima aluzije posle meča sa Zvezdom, a nakon duela sa Partizanom ne komentariše činjenicu da je protiv njegove ekipe dosuđen penal van šesnaesterca. Dok šef stručnog štaba Napretka, koji nije uspeo jednom da šutne u okvir Zvezdinog gola, takođe ima nešto što ne želi da komentariše. Neka dobro razmisle zašto samo kada izgube od Zvezde imaju komentare, dok kada se to desi posle meča sa našim večitim rivalom sve je u najboljem redu i pored poraza njihovih ekipa. Mislim da to nije bez razloga tako i zato sam i želeo da prokomentarišem. Mnogo udaraca kreće ka Zvezdi iz raznih kuhinja i mislim da zvezdaši treba da je sačuvaju i zaštite"


Драгиша Бинић за Б92.
_________________
Косово је душа Србинова!
Back to top
View user's profile Send private message
Дисциплина91
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 04 Apr 2015
Posts: 33

PostPosted: 04 Dec 2023 13:51    Post subject: Reply with quote

Quote:
zašto samo kada izgube od Zvezde imaju komentare


Патолошка љубомора на Звезду.

Цитираћу Бена из 2018:

"Црвена Звезда је велики клуб и као и у случају других великих клубова, можда је неко љубоморан."

Патолошка љубомора на Звезду није новина. То траје од кад је клуб формиран. зашто би се неко мучио да поткопава Радник из Сурдулице, Нови Пазар или Партизан? Поткопаваш најјачег.
Laughing

И добро је да је тако. То значи да је људима стало д неких ствари, да је Звезда гигант и да смо на добром путу. [/quote]
Back to top
View user's profile Send private message
здравкохерби�
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 27 Nov 2013
Posts: 358

PostPosted: 04 Dec 2023 14:03    Post subject: Reply with quote

Звездине легенде стају у одбрану свог клуба. Надам се да ће и Немања Видић дати неки интервју у вези овога Very Happy
_________________
Косово је душа Србинова!
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13186

PostPosted: 04 Dec 2023 14:30    Post subject: Reply with quote

Sindikalac wrote:


Да се извлачим из нечега? Тачно знам шта сам написао и то је оно и што мислим. Исто ја могу да се ухватим да се ти сад извлачиш за Ђуку. Те ћутимо јер је брат, а сад је симпатизер, има право да се правда ако га неко прозива на интернету...

И веруј ми да могу на сваку прозивку овде да одговорим али не желим више. Да не испадне да сам побегао јер немам аргумената...

Нема поенте више. Свако добро свима овде!

Ja coveka znam 25 godina veliki navijac Crvene Zvezde koji je do skoro dolazio na sever. Covek Radikal u dusi citav zivot mu je Zvezda i politika. Slucajno je bio deo grupe kojoj sam i ja pripadao. Imam bar 100 zajednickih slika sa njim sa raznih dogadjaja…moras da shvatis da covek nikada u zivotu nije iskoristio tribinu za svoju promociju. Niti moze niti bi on hteo. Malo mi je kretenski da se naziva nadimcima koje mu nije sever dao nego upravo ta masinerija o kojoj pricamo.Dok opet recimo imas ljude sa severa na mnogo nizim mestima a koji su sever koristili kad god su mogli i nisu.

Ово сам написао у прошлој причи о њему. Шта теби није јасно овде само ми то није јасно?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Брус Ли
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 21 Jul 2022
Posts: 54

PostPosted: 04 Dec 2023 18:21    Post subject: Reply with quote

Без љутње двојици другара изнад, али правите сад већ циркус од ове теме. Много се тема покренуло овде, кивни су људи из не знам којих разлога, нама предстоје никад битнији мечеви, а тема за куп утакмицу у среду нам зврји празна. Имате приватне поруке за таква питања и пошалице.
Без љутње браћо, праштајте.
Back to top
View user's profile Send private message
данило
ДЕЛИЈА


Joined: 28 Jun 2012
Posts: 129

PostPosted: 04 Dec 2023 18:45    Post subject: Reply with quote

здравкохерби� wrote:
Звездине легенде стају у одбрану свог клуба. Надам се да ће и Немања Видић дати неки интервју у вези овога Very Happy

Неће, он ће се огласити ако нападну Манчестер
Back to top
View user's profile Send private message
Делиријум
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 15 Feb 2011
Posts: 53
Location: чарВра

PostPosted: 04 Dec 2023 18:47    Post subject: Reply with quote

Од свега написаног, и онога што нам се годинама подмеће, некако ми је најсмешнија прича о неком "слободном мишљењу као главне ноте у нас Срба"! Та врста илузије у којима неки од нас живе је за неки филм буквално. Ваљда на све ово остало човек огугла, па му кладионичарске приче постану тотално неинтересантне. Али ово да ми баштинимо неку "слободарску мисао" као основни елемент духовног бића је једнако да ја сада изјавим да ми живимо у демократском друштву, а у реалности ни после 35 не можемо да се отклонимо од комунизма. Не знам само да ли ја живим у истој држави, као и дотична Господа која верују у бајке? Ја ево 33 године, можда неко од њих више или мање од мене, али зар стварно неко не види да ми у том покушају од 90их на овамо курцу макли нисмо! Све почиње празним обећањима, отрцаним фразама, политичким скуповима и митинзима који све више личе један на други. А заршава се онако како сви ми знамо да ће да се заврши: разочарење.

И онда се човек само мало врати у прошлост, погледаш историју нашу од Другог Светског рата на овамо. Пар светлих тренутака и то је то. Изродило се декадентно друштво које је све само није "слободарско", и што је најгоре од свега, миљама је далеко од "слободног мишљења као своје главне ноте"! Да се разумемо одмах, и таквог га волим највише на свету, али са одређеним искуством које ми не дозвољава да срљам када чујем оне отрцане фразе и видим митинг који личи на све осим на нешто чему треба дати своје поверење. Посебно из нашег угла, где смо се гадно опекли на целу ту причу. Ако неко зна колико је кратак пут од "хероја улице" до "хулигани" и "терористи" то је наша Група. Иако не пратим нешто специјално, довољно је 10 минута да се информишем. Од оне највеће стоке што користи убијену децу за стицање политичких поена, до ових који јашу ево већ 11 година. Све по систему уцене, малтретирања, личних интереса и вероватно одређеног процента будала који верују у шта год и како год се она гадна странка определила. Некада си ишао на Голи оток, данас изгубиш посао. Само другачије упаковано!

И да попричамо искрено, из срца. Да је те "слободе" о којој се прича, Звезда би имала најмање 30.000 људи на стадиону сваку утакмицу, па би природно оданде нешто кренуло да треба и ако треба. Али не вреди. Седе код куће они извозани и чекају да крене политички да се скандира. А ја лично сматрам и да дође до тога неко помери дупе на стадион зарад циљева који нису Звезда, питање је колико ће сви они да се задрже. И поставља се питање да ли неко стварно мисли да је у реду да након што се остваре те болесне амбиције опет на оној трибини остане 5 или 6 хиљада људи и да се пита где су Звездаши? Је л` то љубав према Звезди има своју цену? Не знам како вас пар гледа на то, али ја знам колико пута ми се желудац окренуо на полу-празну трибину и на сазнање колико нас је мало заправо у односу на оно што, крајње надобудно и бахато, сматрамо да јесмо. Искривљена слика тотално. И онда прођеш све што прођеш, будеш ту и треба неко да ми потура политичарење по пети пут? Треба да верујем некоме...коме? Треба да се објашњавам људима из свог блиског окружења "зашто Север није одговорио покушају дозивања на дербију за председника"! Па то је исто тешка психоза, људи 10 година ишли на утакмице, ало! Та политика прави тешке дебиле од нас. И то идеологија која није у стању да окупи 1000 људи на улици. Па се питајте после у чију сте машнерију упали.

Слобода је и могућност избора, и ја иза тога стојим! Иста та могућност која ти обезбеђује да будеш свој и ничији! Да те нико не уцењује и својата. Слобода да доносиш своје одлуке. Да направиш барјак "политичари су проститутке" без изузетка и потребе да се некоме додвораваш. Да се не хваташ за то што неко ради изван стадиона, замисли молим те! Неко има посао, фирму, породицу. Страшно је у шта се ми претварамо полако.

Извините Браћо и у моје име, има много битнијих тема...иде Куп!
_________________
"Није вино пошто приђе бјеше, није свијет оно што мишљасте. Барјактaру дариват Европу-грехота је о том и мислити!"
Back to top
View user's profile Send private message
Kiza Lionac
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 20 Sep 2004
Posts: 509
Location: Црна Гора

PostPosted: 04 Dec 2023 19:22    Post subject: Reply with quote

Погледао сам профил форумаша Синдикалац, и оно што ме изненађује, последњи уписи пре ових су из јуна 2023, а шта друго него политика. Како је могуће да у то време није речено све што је на срцу него сад баш пре избора? Сад је изгледа одговарајући тајминг за исповести?
Што ми се баш уопште не свиђа.

Свака част ГШ-у што мора сваком да одговара понаособ као да је представник неке мање парохије у које долазе разни покајници са исповестима "Оче грешио сам", на шта замишљам одговор: "Који су твоји греси", и онда свакакви рафали "убио сам овог и оног", "опљачкао сам мењачницу", "преварио сам жену 4 пута", а где ти гуташ све и свашта и имаш смиреност (а диже ти се притисак) и пазиш да не кажеш нешто што грешника избацује из такта или га тера на неки нови грех...

Ја лично то не бих могао, већ бих послао у три лепе. Толико дебеле живце немам.

Јел има још неко са исповестима? Боље то сада да уради него касније.

У горњим уписима се спомиње гњиланска група, гробари 240 година (од тога један уопште није био присутан на Обилићевом), Урош Мишић добио 10 година, а недуго затим шесторица наших због вербалног деликта (ово је време као пре отварања Голог Отока, негде 1950-те или 1951-те године). Да ли је неком познато да је за време жутих због обичне мало гласније замерке у судници (чак није била ни псовка) наши добили неколико месеци притвора а од тога један човек најбитнији за функционисање групе!!! Па јел неко зна која су то времена била, да због најбенигнијих ствари завршаваш у притвору?! Да ли је неко слао пакете момцима или паре за адвоката како би што пре изашли? Да ли је неком познато како је песма ишла из копа а не из мегафона СПАСИ СРБИЈУ И УБИ СЕ БОРИСЕ?
Ја се још сећам лета 2012. када је Борис Тадић посетио наш клуб, само неколико сати раније сам обавештен о тој посети, па ми речено да дође ко може, макар да спречимо тог смрада колико је каналио Звезду да ни главу не може да извуче изнад воде колико је пливала у муљу само да опстане?! На крају ништа нисмо направили јер је било само шесторица људи и мало смо закаснили! А мени је дете тад било кући с температуром од 39-40 степени, уместо да га водим у болницу ја похитао на стадион, другу кућу ми. Има још много ствари које би могло да се напише али намерно ћу овај пут прескочити.
Сад нека људи кажу дал би волели да се врате жути, дал би волели да добијемо етикету да су Срби геноцидан народ, да плаћамо одштету за Сребреницу а недуго затим и одштету Шиптарима? Много тога сигурно није како треба сада, али ми купујемо време (шта друго можемо) до неке геополотичке промене у свету, у изразито дефанзивном положају смо, не курчимо се као Слоба без покрића деведесетих. Па кад дође зелено светло моћи ће да се крене уздуж целе линије. Ваљда смо сад мало паметнији, као народ смо били одличне војсковође а као политичари го курац...
Стално се потенцира рачунање времена од 2012., али нећемо ми да рачунамо од тада, него од преговора у Бечу када је Коштуница џаба ишао, јер и сам каже да су преговори били фарса... сваки пут кад неко оде, ми нешто изгубимо. Никад ништа нисмо добили! Шта ту може да се предузме кад смо опкољени са свих страна НАТО државама а мајка Русија далеко? Ја не знам да ли људи су уопште свесни тога???

Што се тиче пара од државе или савеза да ли је неко заборавио када само узели титулу после дуго година са Славишом а нисмо имали кеша за лиценцу па су Гробари играли ничим заслужено наше квалификације? Ко је нама улетео тада да помогне? Курчина огромна је стигла.
Да ли је неко заборавио како смо се посрано осећали?
Да ли неко зна да је крајем октобра ове године Партизан од Савеза добио 2 милиона евра, ваљда да може да опстане и да добије лиценцу?
Како они сада могу а ми не можемо кад нам је најпотребније?
_________________
С ТОБОМ НАША ПЕСМА УВЕК БИЋЕ ЗВЕЗДО НАПАДАЈ, КАДА ГУБИШ КАД ЈЕ ЛОШЕ СЕВЕР ТЕ... НЕ ОСТАВЉА!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче All times are GMT - 1 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 25, 26, 27  Next

View previous topic :: View next topic
Page 14 of 27

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Delije shop