DELIJE.net Forum Index www.DELIJE.net
Форум ДЕЛИЈА - навијача Црвене Звезде
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

2023-24
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 25, 26, 27  Next
 
Post new topic   Reply to topic    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Брус Ли
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 21 Jul 2022
Posts: 54

PostPosted: 21 Nov 2023 07:19    Post subject: Reply with quote

Сви бисмо ми волели да се он чешће оглашава као највећи икада, али веруј да је и ово што говори и што прича одлично. Па погледај наше тренере и играче у фудбалу, кошарци. То не што се не оглашава, него још и вага да ли да игра за репрезентацију због повреде или припрема за наредну сезону. Сети се само каква је ситуација била са истим тим Ђоковићем, пре 4,5 година када се лизао са свима (па и усташама), ширио неку лажну хепи слику света, док и он није добио по ушима и третиран као криминалац само јер није хтео да размишља као и они, па је опет почео да их не зарезује ни 2%.
Чак му је и пре једно 5 година отпевана и једна песма када је био на звездиној утакмици (сетиће се доста њих овде) чисто да се стави до знања шта се мисли о друговању са усташама.
Докле год има ко шта да каже и како треба добро је. Нарочито кад је то највећи икада у свом спорту.
Back to top
View user's profile Send private message
zokriogi
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 16 May 2008
Posts: 524
Location: kosutnjak

PostPosted: 22 Nov 2023 15:45    Post subject: Reply with quote

Иницијатор wrote:
Јел ово сигурно да ће Хаифа играти на нашем стадиону свој европски меч?


"Меч лиге европе између макаби хаифе и Рена неће бити одигран на "Маракани""!!!

Wink Wink Wink
_________________
Нек' песма ори се нек' грми стадион,
ти нећеш остати никад сама јер живот си мој!
Back to top
View user's profile Send private message
Брус Ли
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 21 Jul 2022
Posts: 54

PostPosted: 25 Nov 2023 22:13    Post subject: Reply with quote

Закува се ово наше намештено првенство :))
Бајерн Минхен из комшилука где играчи немају за три оброка дневно и избацују их из станова због неплаћених кирија морао је негде кикснути. Слична ситуација као и у сезони 21/22 кад нас је Деки водио, само тад уљуљкани у титуле велика већина није препознала моменат да се то испрати са посетом каква доликује. Сад је опет Богу хвала све у нашим рукама, али сада и видимо да ће бити повуци - потегни и у осталим утакмицама осим дербија и евентуално још по које екипе са којом смо знали имати проблема и раније. Има и борба за пролеће у Европи.
Не треба већи мотив ниједном звездашу да и против Јанг Бојса и у утакмицама које долазе после њега не покаже онај инат који нас краси и по коме смо препознатљиви и да почне да бије као из топа све до краја.
Да погурамо наше играче да наставе успехе из претходних сезона и да не дамо никоме повода да измишља неке бајке о томе како су се сви уротили против њих, а они у таквим условима нешто освојили.
Back to top
View user's profile Send private message
ДЗ ЦЗ
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 08 Nov 2023
Posts: 12

PostPosted: 28 Nov 2023 12:16    Post subject: Reply with quote

Коме није јасно шта је све људима у глави и какве замисли имају о утакмицама и навијању, може да прочита коментаре овде.

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/zvezdaska-romantizacija-u-bernu-slediti-duh-gardista-na-90-minuta/467953/comments?comingFromNews=467953

Дакле јасно је да смо у доба када није битно шта радиш него колико интеракција на интернету има то што кажеш и то је то.
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13186

PostPosted: 30 Nov 2023 13:40    Post subject: Reply with quote

Пробај да погледаш тамо странице из 2004-5. године одавде. Имаш их овде у назад. Да видиш теме "вође су нам прљави тапкароши", "докле више"...итд. Дакле, ово што читаш испод коментара на неком порталу овде се писало на широко. Док није уведен ред. Чак си тад имао самоиницијативне акције по стадиону од стране људи којима је стало било у то време до нечега. А на стадиону по 1000-2000 људи. Замисли то. Данас ови лелемуди не би даље од тастатуре али на телефону отишли. Али шта ћеш, то ти је данашњи свет, пун рупа и мана, лако манипулативан. Ми се боримо колико можемо са тим, али на крају време је најбољи показатељ свега. Тако да, ово данас ће сви ти "стручњаци" моћи сами за себе макар да коментаришу кроз 3-4-5 година...колико су били глупи, наивни, поводљиви. На жалост наш клуб је препознат као део нечега и наравно, како другачије и ми у пакету заједно са њим. И наш клуб сада, баш као и у прошлости, трпи ударце не због лоших резултата, него због ствари које везе немају са спортом. Некада је неко хтео да гради тржни центар на Маракани па су пујдани људи, а некада дође време да се ближе избори, па се опет пујдају људи. На жалост, наш клуб нити навијачи не умеју да препознају ово као колектив. Али, ни први ни последњи пут да ће се стати у одбрану клуба и дати гас кад треба. Шта год то било и шта год то значило. Некад је напушавање играча и прекор, некада подршка, некада захтев за смену...у сваком случају, сигурно да ће север пре бити празан са нас колико год нас има, него да се води причом људи као у коментарима испод. Пишу људи није то навијање као пре 20-30 година...а пре 20 година писали да су вође тапкароши, Џајини плаћеници, па за време мобилизације Лукићеви, Весићеви...и на крају шта би? Ко оно би у праву? Али тад север није знао да се постави лепо и да одговори овима не знам ни како би их назвао...данас сигурно да зна. Тако да, када знаш да си у праву, да радиш искрено најбоље за добробит клуба и групе, могу да засврбе коментари сигурно, али неће утицати 1% на правац којим ће трибина да иде. Иду дани, видећемо дал ће бити потребе да се црта људима оно што би и слеп човек видео. Свакако да нико није срећан што смо испали, али неће нико циркус да прави од било чега где се не прави.
Немој ништа да те чуди, све ово ће ти бити пута 10 наредних дана...али, дође и прође...остаје оно како јесте стварно. Коштаће живаца али као што рекох ни први ни последњи пут.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
ЂорђеКНН
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 26 Sep 2013
Posts: 271

PostPosted: 30 Nov 2023 15:05    Post subject: Reply with quote

Биће текстова,писања,буке и халабуке али на интернету. На стадиону ће вероватно бити опет они редовни. Постоје два света,један је интернет а други је стадион и то знају само људи који су редовно на стадиону. Чим ниси редовно на утакмицама,читаш и пратиш клуб преко интернета или све чешће слушаш приче људи који нису редовни,лако постанеш и сам незадовољан и ништа не ваља ,све је негативно. Превише се данас придаје значају писања по интернету,где свако и свашта може да пише без икакве одговорности. Зато због свега тога,све више редовних људи чујем
да кажу да више воли неки првенствени меч на Мари него европу. Неко је написао да немамо људе који искрено воле клуб и спорт. Имамо ми то,али је тај број људи много мањи него што се прича и мисли.
ЗВЕЗДИ ТРЕБА ПОДРШКА ДА НЕ БУДЕ САМА!
Ко би рекао да ћемо после 3 лиге шампиона и свега што је урађено писати овакве ствари и мотивисати људе да прате свој клуб.
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13186

PostPosted: 30 Nov 2023 15:13    Post subject: Reply with quote

ЂорђеКНН wrote:

Ко би рекао да ћемо после 3 лиге шампиона и свега што је урађено писати овакве ствари и мотивисати људе да прате свој клуб.

Тешка времена нема шта...поготову кад не долазиш на утакмице. Сви све знају само брзо им бришу меморију они који креирају слику да што би ти рекао мотивишемо људе у овим историјски тешким данима за наш клуб, а да не причам колико су нам протекле тек године биле тешке.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
bob-ant
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 29 Aug 2006
Posts: 619
Location: на пар км од Маре

PostPosted: 30 Nov 2023 17:09    Post subject: Reply with quote

Пази,управо зато што волим Цз "до неба" жив нисам док овом тренеру не видим леђа.А бићу ту свакако на свакој текми.Плашим се да смо на ивици да се усере све што су претходни прави тренери урадили.Не пишем ово због тактике,система игре итд.Прошлих сезона били смо тим.Ми и они.Играчи,трибина и клупа,тројство.Сада ми изгледа да тога нема.Бар га не осећам.Кажу доноси нови начин рада,виши неки ниво,нови начин односа..питам се да ли је прескупа цена тог вишег новоа,ако тројство престане да постоји.То тројство нас чини.Друго све почиње да личи на неки ЕУ клуб.
Сигуран сам да много људи овако размишља,каo и ја.Е сад порука за њих,тј све нас-Делије,будите сигурне да Север неће дозволити било какво пропадање.Север прати,зна много више од сваког од нас појединачно.Будите сигурни да ће се и донети праве одлуке,као и увек до сада.Само будите уз њу,другу Звезду немамо!!!
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13186

PostPosted: 30 Nov 2023 18:54    Post subject: Reply with quote

У суштини то је то, добро је да овако нешто напише неко ко је део трибине. Ситуација је таква да мора да се добро вага. Немој да из једног срања одемо у ново, или немој да пустимо да овај сјебе све до краја па онда да иде. Све мора лепо да се извага и онда да се можда донесе нека одлука или став. Неозбиљни би били када не би 100 пута прво размислили шта да радимо, па онда то урадили, јер ситуација није једноставна да ако нешто замениш ето га одмах боље. Може и да проради ово, може и да се дође до дербија па да видимо. Сад нагађам шта ми све пада на памет, али свакако није да се реагује имулсивно. Некада и отрепети треба знати ако ће да донесе боље. Отрепети значи пустити га да ради па ће доћи на видело то, али и значи отрпети га док се не поклопе коцке да не одемо са коња на магарца. Битно је да си ту, али сад није фраза, баш је битно да не поклекнемо поред разноразних интересних група, којекаквих тв познаваоца фудбала итд.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
здравкохерби�
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 27 Nov 2013
Posts: 358

PostPosted: 30 Nov 2023 22:35    Post subject: Reply with quote

Најбоље онда да сваке сезоне мењамо тренере. Оћемо ли некад пробати да успоставимо неки систем забога? Па да се зајебемо да нам тренер остане 4-5 сезона. Немојмо људи да сваки тренутни неуспех сматрамо апокалипсом. Има грешака,не кажем...али ево реците јесмо ли одиграли за све ове године бољи меч у ЛШ од овог у Берну? Ми смо требали 7 голова чистих да дамо еееј,7! Нисмо ок,мислим да је то пад самопоуздања код играча али све то може доћи на своје,да се освоји титула и онда следеће сезоне поправни. Морамо научити да будемо стрпљиви,да гледамо мало у напред,не може све сад и одмах.
Друга ствар због којег сам хтео да пишем на овој теми је Немања Видић. Нисам знао да поред милион лешинара око клуба,мораш бранити клуб и од Звездине "легенде". Опет јављање у чудном моменту,опет скупљење неких поена преко грбаче клуба који му је дао све. Слушао сам интервју и нисам веровао шта слушам. Ајде његов сукоб са Терзићем,али такве бљувотине на рачун наше истинске легенде Драгана Џајића,згрозио сам се. Имао сам највеће могуће мишљење о том човеку,и не желим да сада кројим туђа мишљења нека свако донесе свој суд али од данас Немања Видић је за мене само одличан играч и ништа више од тога.
_________________
Косово је душа Србинова!
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13186

PostPosted: 30 Nov 2023 23:23    Post subject: Reply with quote

Сигуран сам да је сада многима све јасније, иако је било безуспешних покушаја да се нешто каже на ову тему. Сад је сам све рекао милим да нема потребе ништа да се додатно појашњава. Легенда Спартака и Манчестера показала своје право лице, маске почињу да падају да и они најзаслепљенији ваљда могу да виде о чему се ради.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Брус Ли
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 21 Jul 2022
Posts: 54

PostPosted: 01 Dec 2023 07:10    Post subject: Reply with quote

То је тај неки синдром код људи који се враћају у српски спорт на овај или онај начин. Обавезно иде ред пљувачине како ништа не ваља и како је све корумпирано. И ето сад дођоше они тако паметни да нам отворе очи и објасне нам нешто. Имам осећај као да слушам неког пијанца испред драгстора који се разуме у све да га питаш. Дотичног би могли некад питати како је завршио све те силне курсеве, факултете усавршавања и специјализације шта већ којима маше где год се појави. Не знам како би одговорио а да нема спремљено на папиру шта треба да каже. Уосталом таквих стручњака који врте причу како је овде све срање имаш на сваком спортском каналу који су неки стручни консултанти са исподпросечним каријерама. А да ураде нешто и помогну нема их ништа.
И кад је дошло до тога да дотични промени нешто овде и покуша, он подвио реп и повукао се јер Боже мој трпи притиске и неће да се увлачи у блато. Па легендо , притисци су и у много развијенијим земљама а не само овде. Ако си већ кренуо у нешто, онда иди до краја, а не оно ја би да се је*ем а да ми не уђе. Таквих у овој држави гомила, ено већ на првом ћошку или спортском каналу.
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13186

PostPosted: 01 Dec 2023 09:22    Post subject: Reply with quote

Прво, ова легенда Манчестера се враћа у спрску ПОЛИТИКУ а можда то ради кроз спорт, али ово вез са спортом нема. Далекоо је овај од тог испред драгстора, него кад већ толико зна треба га питати како су прошли остали који су приведени због тога за шта је Џаја, рецимо Зечевић и Бјековић или икс ипсилон њих из тог периода. Дал су и они аболирани или нису уопште ни хапшени? Има 20 година како је отишао из Звезде, а од тад до данас не знам дал сам га икад видео на стадиону, има 10 година сигурно од када је Џаја аболиран...где се баш сад сети да прича ове глупости и блати људе којима није ни до колена!? Цаја, који је 50 година у спорту једно 40 у Звезди...о њему је нашао да прича. Мало је рећи, срам га било, тако препоштеног.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Само ти
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 14 Oct 2021
Posts: 53

PostPosted: 01 Dec 2023 10:29    Post subject: Reply with quote

здравкохерби� wrote:
Најбоље онда да сваке сезоне мењамо тренере. Оћемо ли некад пробати да успоставимо неки систем забога? Па да се зајебемо да нам тренер остане 4-5 сезона. Немојмо људи да сваки тренутни неуспех сматрамо апокалипсом. Има грешака,не кажем...али ево реците јесмо ли одиграли за све ове године бољи меч у ЛШ од овог у Берну? Ми смо требали 7 голова чистих да дамо еееј,7! Нисмо ок,мислим да је то пад самопоуздања код играча али све то може доћи на своје,да се освоји титула и онда следеће сезоне поправни. Морамо научити да будемо стрпљиви,да гледамо мало у напред,не може све сад и одмах.
Друга ствар због којег сам хтео да пишем на овој теми је Немања Видић. Нисам знао да поред милион лешинара око клуба,мораш бранити клуб и од Звездине "легенде". Опет јављање у чудном моменту,опет скупљење неких поена преко грбаче клуба који му је дао све. Слушао сам интервју и нисам веровао шта слушам. Ајде његов сукоб са Терзићем,али такве бљувотине на рачун наше истинске легенде Драгана Џајића,згрозио сам се. Имао сам највеће могуће мишљење о том човеку,и не желим да сада кројим туђа мишљења нека свако донесе свој суд али од данас Немања Видић је за мене само одличан играч и ништа више од тога.


Браво за упис, свака ти је на месту. Нико од нас није слеп да не видимо да је игра лоша, да има доста недостатака, то што не чекамо прву прилику да осујемо паљбу са увредама, не значи да је нама мање стало него том који то ради, напротив. Надали смо се том трећем месту нисмо успели, имамо још зацртаних циљева ове сезоне. Ко истински воли клуб ово је прилика да то покаже тако што ће бити на стадиону.

Немања Видић је још једном показао да је ово што ради политика, почевши још од оног окретања папира за гласање, до овога сада, као и тренутка у којем почео своју "кампању". Не би трошио више речи на њега, мислим да је доказао ко је и шта је.
Back to top
View user's profile Send private message
MatoriSaSevera
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 09 Nov 2023
Posts: 18

PostPosted: 01 Dec 2023 15:10    Post subject: Reply with quote

Генералштаб wrote:
Прво, ова легенда Манчестера се враћа у спрску ПОЛИТИКУ а можда то ради кроз спорт, али ово вез са спортом нема. Далекоо је овај од тог испред драгстора, него кад већ толико зна треба га питати како су прошли остали који су приведени због тога за шта је Џаја, рецимо Зечевић и Бјековић или икс ипсилон њих из тог периода. Дал су и они аболирани или нису уопште ни хапшени? Има 20 година како је отишао из Звезде, а од тад до данас не знам дал сам га икад видео на стадиону, има 10 година сигурно од када је Џаја аболиран...где се баш сад сети да прича ове глупости и блати људе којима није ни до колена!? Цаја, који је 50 година у спорту једно 40 у Звезди...о њему је нашао да прича. Мало је рећи, срам га било, тако препоштеног.

На нашу велику жалост баш ово су ствари које ће нас поделити на Северу, јер дефинитивно дувају две струје. Просто шансе нема да ће се сви са Севера сложити са причом како је Џаја ту исправан а Видић можеш мислити лупета глупости. Сви знамо како функционише Фсс банда, само што смо се некада бунили, жвиздали, данас више не, пошто су се коцкице "поклопиле". Видић јесте Звездина легенда био и остао као и један од најбољих одбрамбених фудбалера на свету, свих времена, Како ти кажеш заборавио Звезду, али није заборавио на покојног саиграча Владу Димитријевића него је изненадио његову породицу купивши им стан, дакле човек вееееликоог срца!!
Ее са друге стране, са друге стране имамо Џају, човека кога сам као млађи пожелео да истетовирам на руци(сррћа ипак сам се одлучио на нешто друго) Тај човек ухваћен у политичке раље од када су му помогли да изађе више није свој! Зар би онај Џаја примио на пробу страначко дете како сте назвали ономад Гашића?? Нема шансе!! Излази на тв после оне фрка и каже ма дајте што да дечко не проба... ужаааас, тако да ако по теби Видић није исти, није ни Џаја! Генерално као што сви знамо до свих ових подела не само у спорту већ и у народу је дошло од како нас је зајахао савршени нам председник, па ако је до Видића само прочитајте и изјаву Игора Бутулије о св
ему пре пар дана. Пуцамо ми по шавовима, а тешко нама када овај оде. Сећам се као стари Звездаш много сам времена провео по стадионима, Маракани, гостовањима, ино гостовањима, стаж око 25 год..... певали смо слоби, Коштуници, Тадићу, само овом ћутимо??? Па што да нас не прозивају на све стране?! Ја који сам притом аполитичан и не подржавам никог од понуђенох, а ако је за добробит клуба и трибине што играмо лигу шампиона да нам зарад тога седи на челу доказани лопов и државу води његов пајтос који ни синовца није успео да задржи да навија за Звезду многооо је кумее!!!!
Што се народа тиче који пљује делије и Звезду све је почело још од Анђусових папира о делијама, рођенданима итд..... Овако само настављате даље, сад пљујете Видића који вам је донео толико радости, срамота али не његова врћ ваша који то радите! И само наставите па ћете вратити публику али јуче....
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче All times are GMT - 1 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 25, 26, 27  Next

View previous topic :: View next topic
Page 6 of 27

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Delije shop