View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Генералштаб Стара гарда
|
|
Back to top |
|
 |
Darko ZF Ветеран

Joined: 27 Nov 2010 Posts: 1609 Location: Београдска калдрма
|
|
Back to top |
|
 |
lucky luciano ДЕЛИЈА сениор
|
Posted: 26 Jul 2022 17:14 Post subject: |
|
|
|
Зна ли неко има ли ко од играча у историји више од 5 титула са Звездом? Знам да Рајко, Шеки и Џаја имају по 5. _________________ Цигани лудаци! |
|
Back to top |
|
 |
|
Posted: 26 Jul 2022 17:27 Post subject: |
|
|
|
Милијаш, Борјан, Гобељић и Родић исто имају по 5. _________________ Цигани лудаци! |
|
Back to top |
|
 |
|
Posted: 26 Jul 2022 17:45 Post subject: |
|
|
|
И Бена сам заборавио _________________ Цигани лудаци! |
|
Back to top |
|
 |
Крфљанин ДЕЛИЈА јуниор

|
Posted: 27 Jul 2022 08:58 Post subject: |
|
|
|
Бора Костић има 5, а можда и 6-7 (56. 57. 59. 60. 64 сигурно). Чак и на званичном нашем сајту стоји да је био део играчког кадра 1951. што значи 6 по нашем званичном клупском сајту. Не знам шта се дешавало с њим 1953. јер га нема међу именима освајача, и да ли се узима у обзир његов скроман допринос 1951. _________________ Тихо, спуштала се летња ноћ
На Цер, на ту горду планину. |
|
Back to top |
|
 |
|
Posted: 27 Jul 2022 10:37 Post subject: |
|
|
|
Да да изгледа само Бора 6. Ал боже здравља од 2023 неће бити једини са 6  _________________ Цигани лудаци! |
|
Back to top |
|
 |
Брус Ли ДЕЛИЈА јуниор
|
|
Back to top |
|
 |
ультраС ДЕЛИЈА јуниор
|
Posted: 02 Aug 2022 11:58 Post subject: |
|
|
|
Прошлог викенда у Москви је одржан међународни женски турнир у фудбалу, где су учествовале и Звездине даме.
Наравно, ни овог пута подршка није изостала, десетак људи је бодрило Звезду и водило до заслужено освојеног 3.места. Сјајно дружење и атмосфера.
 _________________ Ультра Спартака. Официальный аккаунт.
Ултра Спартака. Званичан налог. |
|
Back to top |
|
 |
Генералштаб Стара гарда
|
|
Back to top |
|
 |
Генералштаб Стара гарда
|
Posted: 03 Aug 2022 12:47 Post subject: |
|
|
|
Code: | https://www.kurir.rs/sport/fudbal/3984245/partizan-ce-zavrsiti-kao-ofk-beograd |
Ево мало да виде људи како то изгеда кад тоне "оштећени" клуб. У наше време када Лукић изађе са саопштењем да су свирали Јагодини пенал на Маракани на 18 метара и да је то скандал, наши препоштени Звезадши су усвојили комшијску спрдњу "фк саопштење", па смо сами себе нагрђивали а да нисмо ни свесни тога. Данас, када се коло среће окреће, све пршти од "Звездаш сам ал ово је стварно срамота шта се ради", "нема јаке Звезде без јаког Партизана" итд.
Никада неће бити исто! Зато ће њима да буде по пар хиљада онда када је нама било 40000! Много је велика разлика када вук обуче кожу јагњета и крене да кука!
Иначе, нађите им неку управу, ово је постало незанимљиво! Па да видимо такви шта могу да ураде!
Ево, сад и они могу да науче нешто о фер плеју, да не машу барјацима овековечених уништитеља Српског фудбала, да се мало протресу, да одрасту ако желе....сад нека покушају да замисле како је нама било! И дан данас су заштићени, диже се бука и буна, "реални и препоштени" Звездаши стају на њихову страну....не сећам се да је тако било када је било обрнуто. |
|
Back to top |
|
 |
bob-ant ДЕЛИЈА сениор

|
Posted: 09 Aug 2022 18:33 Post subject: |
|
|
|
https://youtu.be/B1HUNNG3jlk
Није баш за тему,али са друге стране за ову тему је 1000% из 1000 разлога.Колики пут.У ком тренутку.Како изгледа.Како звучи.Како разгали срце.Како подигне адреналин.Како ти пробуди жељу да будеш тамо.Како ти пробуди жељу да сад одеш на стадион.Како не можеш да дочекаш следећу..
1001-ви ми оспорите слободно  |
|
Back to top |
|
 |
|
Posted: 14 Aug 2022 18:57 Post subject: |
|
|
|
[quote="bob-ant"]https://youtu.be/B1HUNNG3jlk
Није баш за тему,али са друге стране за ову тему је 1000% из 1000 разлога.Колики пут.У ком тренутку.Како изгледа.Како звучи.Како разгали срце.Како подигне адреналин.Како ти пробуди жељу да будеш тамо.Како ти пробуди жељу да сад одеш на стадион.Како не можеш да дочекаш следећу..
1001-ви ми оспорите слободно [/quote
Каква банда! _________________ Цигани лудаци! |
|
Back to top |
|
 |
Џони БГ ДЕЛИЈА
|
Posted: 25 Aug 2022 07:23 Post subject: |
|
|
|
https://youtu.be/BlsPi4PK9Uo
Невероватна сублимација преко више од последњих 10 година са Црвеном звездом. Не знам ко је човек који је правио клип, али много детаља којих ће се сви сетити је овде. |
|
Back to top |
|
 |
Генералштаб Стара гарда
|
Posted: 11 Sep 2022 08:46 Post subject: |
|
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=HxkogMHWIrI
Да занемаримо снимак што се навијања тиче и трибине, покушајте да се фокусирате на малишане који стоје около и чекају да се сликају са својим љубимцима. Колико су се ствари промениле на боље, ја не знам који човек ово не може да види и сагледа? Кад изађеш пре 10 година у крај па видиш по терену трче деца дрес Бајерна, Псжа, Меси, Роналдо...има и сада тога, али далеко је боља слика него што је била. Видели су да и њихова Звезда може да сруши великане и "великане", да може да игра са сваким, да су се њихове звезде чије су дресове носили препали на нашем стадиону...милина је видети овако нешто, а ово је само делић онога што је свако могао да види ко је био на тренингу. Борјану је требало једно 15 минута да изађе са терена од сликања, а и многим другим играчима. То је нешто што диже Звезду тамо где и припада и мења ствари из корена у друштву које је мало је рећи, накарадно због 100 ствари па између свега и тога што и у граду где станује Европски и Светски шампион, деца трча по теренима са дресовима тимова који то још нису постали, а можда и неће! Резултате која Звезда бележи пола деценије задње, култ играча који су ту исто толико неки и више...чине да ово постаје права прича.
У сваком случају ствари долазе полако на своје место.
И онда дође неко ко је попушио приче лудог Пантића, долазе људи траже "спортски фер плеј", траже будалаштине и оправдања...а Звезда само расте!
Сећам се времена када смо имали на терену играче који су прво мислили да су мафија ваљда због тадашњих својих менаџера, па да су функционери клуба, па не знам ни ја шта...па можда на крају играчи а знали су да не виде титулу годинама а у куповима мистериозно да губе од клубова не смем ни имена да им пишем. Ништа лепше нема када прођу испод "Ревије" па неком играчи погрешиш име и као поздравиш га...срећом та времена су прошла, дошли смо баш далеко и треба да се настави овако. |
|
Back to top |
|
 |
|