DELIJE.net Forum Index www.DELIJE.net
Форум ДЕЛИЈА - навијача Црвене Звезде
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Звезда-Радник-субота 18 часова

 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Делије Север
Ветеран


Joined: 31 Jan 2006
Posts: 1429

PostPosted: 03 Nov 2023 08:56    Post subject: Звезда-Радник-субота 18 часова Reply with quote

ЈУче смо видели добру реакцију Звездаша. Поред серије пораза Арена је била пуна. Помогли смо екипи да коначно победи у једној неизвесној завршници. Сада је на реду фудбал и Радник. Играчима смо рекли шта имамо, и шта се од њих очекује и тражи.
Сада је на нама да дамо највећу могућу подршку и да се они коначно врате на прави пут и заиграју онако како доликује.
У овој серији титула имали смо само једну сезону где смо отишли на паузу са минус пет. Ту смо били на висини задатка и ми и екипа и успели смо да преокренемо ситуацију и освојимо титулу. Све остале сезоне су биле лаганије, убедљивије и многи су кукали да није занимљиво гледати такву доминацију. Сада хе ба бана да будемо прави, да се ми издигнемо и поновом, још боље, препознамо моменат да пружимо подршку екипи и заједно покренемо серију добрих резултата. Сцајаји тзу смо да подржимо докле год има смисла али и да не дозволимо да ствари даље иду низбрдо.
Нема изговора за суботу! Циљ је да будемо ту као подршка у великом броју! Да се сви искрено боримо за бољу игру и резултате! Утакмица почиње у 18 часова.
СУБОТА СВИ НА СТАДИОН!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
небитан
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 06 Oct 2008
Posts: 98

PostPosted: 03 Nov 2023 21:24    Post subject: Reply with quote

Само једна ствар верујем да су многи кивни бесни и шта све не и да би јебали матер и овом и оном да виде леђа овога и онога итд...али само да се напомене сутра се изједначава светски рекорд! Немојте то да нам прође неопажено ко да је нека небитна ствар! Смем да потпишем да док се буде шутирала лопта неће га нико други никада оборити! Није све тако "црно" сад кад није ишло како смо очекивали немој да нас ради на то да долазимо да би једва чекали да јебемо матер некоме. Сад кад им је речено све што је требало кад су дали обећање идемо даље још јача подршка да се осети црвено бела породица шта значи свима нама шта значи јединство. Сутра 3 4 5 комада да дају раднику да се све закотрља поново како треба, да уђемо у текму са лајпцигом на прави начин и њих да искарамо да оду клечећи са маракане. Сутра С В И Н А С Т А Д И О Н урлај скачи одери гласне жице пренеси "енергију" на терен! Немојте да навијамо ко пичке а после то некоме да скандирамо! Сутра свако ко дође да буде пример какав играч треба да буде на терену!!!
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13167

PostPosted: 03 Nov 2023 22:35    Post subject: Reply with quote

Тако је! Рекорд који држи Реал Мадрид чини ми се! Али људи се "пале" на негативу, клип "играте ко пичке" ће у дану да погледа 70000 људи, а уметност од кореографије против Јанг Бојса за исто време погледаће 6500 људи. То је на жалост погрешна побуда доласка, и ко једва чека неком да јебе матер, можда је боље да остане кући, јер то се сигурно неће прескочити ако се заслужи, а само могу да унесу негативну енергију. Мада, знајући наш менталитет, скоро сам па сигуран да ће ова "интрига" око клуба да доведе људе на стадион на жалост. Волео би да је то из љубави према клубу и трибини. Али, видећемо, можда и дођу и схвате у ком смеру треба да иде прича. На кошарци је било испада, звиждука, али смо ипак се на крају сви ујединили у џиновску буку, у фанатично скандирање кад смо ми у нападу, и противнику су испадале лопте из руку. Ако се тако и сутра поставимо, можда и може да се извуче позитивно из тренутне тензичне ситуације.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13167

PostPosted: 04 Nov 2023 21:46    Post subject: Reply with quote









Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
В. Зайцев
Ветеран


Joined: 09 Dec 2003
Posts: 1406
Location: Борча-СРБИЈА

PostPosted: 05 Nov 2023 09:23    Post subject: Reply with quote

https://youtu.be/nlngco_OfJU
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче All times are GMT - 1 Hours


View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Delije shop