DELIJE.net Forum Index www.DELIJE.net
Форум ДЕЛИЈА - навијача Црвене Звезде
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

2016/2017
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 51, 52, 53  Next
 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ZvezdaLe
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 05 Jul 2012
Posts: 42

PostPosted: 24 Apr 2017 14:59    Post subject: Reply with quote

Најсигурније би било да ти што играју куп утакмицу не носе заставе Twisted Evil
Back to top
View user's profile Send private message
Боскез
ДЕЛИЈА


Joined: 25 Aug 2012
Posts: 207

PostPosted: 24 Apr 2017 16:28    Post subject: Reply with quote

Које усеравање песам, свака реч погађа smile
_________________
...Ти нећеш остати никад сама јер живот си мој...
Back to top
View user's profile Send private message
Idemo delije
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 11 Dec 2007
Posts: 753
Location: 11050

PostPosted: 27 Apr 2017 09:12    Post subject: Reply with quote

Бесплатно до краја сезоне!
ФК Црвена звезда одлучио је да до краја сезоне отвори капије свог стадиона

Још пет кола остало је до краја актуелне сезоне. Црвена звезда се налази на првом месту на табели, а како би ту и остала, неопходне су јој победе у преосталим утакмицама.

Црвено-бели ће до краја сезоне два пута ићи на гостовања, а три пута ће своје ривале дочекати на стадиону „Рајко Митић“. И управо на тим утакмицама, улаз ће за све навијаче бити бесплатан!

Дакле, утакмице против Војводине (30. април), Младости (13. мај) и Радничког (21. мај) моћи ће да се гледају уз бесплатан улаз. Овим путем напомињемо да бесплатног улаза неће бити за реванш утакмицу полуфинала Купа Србије.

Сви власници годишњих карата за сезону 2016/17 ће приликом доласка на стадион на посебним штандовима добијати посебне ваучере којим остварују 10% попуста на цену годишње карте за сезону 2017/18! То значи да власници годишњих карата који буду присутни на све три утакмице, могу да остваре попуст и до 30% на наредну сезонску улазницу!

Титула зависи од нас, подржи Звезду! Звездаши, видимо се на Маракани.
Back to top
View user's profile Send private message
LOYAL
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 25 Nov 2010
Posts: 302
Location: ту у крају...

PostPosted: 28 Apr 2017 06:47    Post subject: Reply with quote

Делије Север wrote:
https://www.youtube.com/watch?v=udYUuk2qe8k&feature=youtu.be



ову слику на 0:31 на барјак Shocked Cool
_________________
...устај мајко ти,немој спавати,зора свитава има синова,твоји синови зов твој чекају,нису твоји вуци мртви само вребају......
Back to top
View user's profile Send private message
devils omladinac
ДЕЛИЈА


Joined: 08 Dec 2010
Posts: 160

PostPosted: 02 May 2017 15:47    Post subject: devils omladinac Reply with quote

Неколико година нисам био у могућности да гледам Звезду ни ти да нешто превише пратим дешавања на северу,последнја утакмица коју сам гледао је била 2014,Звезда у Јагодини,леп мартровски дан,хиљаде Делија са свих страна Србије...2017 играмо са Борцем,видим на трибини пар стотина,ај да кажем не више од 1000 људи,мислим радни дан,згуснут распоред....долазим на дерби и имам шта да видим,поред тога што је утакмица битна за пласман,лепог времена јад и туга,подсетило ме на најгоре дане севера на којем сам мање више већ скоро 4 деценије.Кога год питам шта се ово дешава не добијам неки смислени одговор,углавном се сви позивају на финансије,није искључено али ми баш и не пије воду.На дербију момци који су водили навијање су то коректно одрадили,она акција код ЈНА одлична,значи да вероватно није питње организације на трибини али нешто јесте,срећом комшилук исто јадан па прошло али и даље немам одговор шта се дешава,можда је оваква тема и била али не могу баш хилјаде постова да читам...поздрав свима.
Back to top
View user's profile Send private message
Критичар
Стара гарда


Joined: 02 Jun 2005
Posts: 2485

PostPosted: 02 May 2017 18:22    Post subject: Reply with quote

Пријатељу, и ти имаш удео у томе што се смањила посета...
Да 1986. после утакмице са Панатинаикосом ниси ишао да спаваш код Олимпијакосових кући, вероватно то пријатељство никада не би ни било започето.
Е сад знам да тамо далеко у том селу у Новој Гвинеји где си био до скоро ниси имао редовно информације шта се догадја код нас.
Пре мало више од месец дана, Звезда је у Евролиги изгубила од Олимпијакоса у Београду, после продужетака са 2 коша разлике у јако тешкој утакмици, где нас је судија покрао у последњем нападу и 3 секунде пре краја смо примили кош.
Било је Звездаша који су кривили екипу са трибине зато што није вршен већи притисак на играче Олимпијакоса, и говорили су да је то последња реална прилика да узмемо бодове и пласирамо се у наставак такмичења.
То су искористили неки медији који чекају групу на пенал, и почели да бацају дрвље и камење на Делије, и тако успеју да залуде неке неодлучне који баш не знају шта се тачно дешава на северу, па ћеш често од идиота чути како су нам водје плаћене, итд..., без обзира што ти исти момци буквално дају свој живот за Звезду и последње што би урадили је да се окористе о клуб!!!
Можда боље да смо ти платили неки хостел кад си био у Атини пре 30 и кусур година...
_________________
љубав - радост - мир - слобода
Back to top
View user's profile Send private message
Organizator skupa
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 27 Jun 2005
Posts: 772
Location: лепо овде...

PostPosted: 02 May 2017 18:55    Post subject: Reply with quote

Критичар wrote:

Можда боље да смо ти платили неки хостел кад си био у Атини пре 30 и кусур година...


Лако је сад причати шта би било боље... да смо ово или оно пре 30 година. Ај смисли ти сад нешто да нам буде боље! Најлакше је бити генерал после битке. Не подносим људе што паметују тако као ти.
_________________
Подигни се Мати мила, да нам будеш што си била!
Back to top
View user's profile Send private message
Критичар
Стара гарда


Joined: 02 Jun 2005
Posts: 2485

PostPosted: 02 May 2017 19:12    Post subject: Reply with quote

Organizator skupa wrote:
Критичар wrote:

Можда боље да смо ти платили неки хостел кад си био у Атини пре 30 и кусур година...


Лако је сад причати шта би било боље... да смо ово или оно пре 30 година. Ај смисли ти сад нешто да нам буде боље! Најлакше је бити генерал после битке. Не подносим људе што паметују тако као ти.


Нисам написао "требали смо да ти платимо хостел" већ "МОЖДА боље да смо ти платили неки хостел"...

Да не гушимо тему, за сваку даљу расправу обрати се приватном поруком!
_________________
љубав - радост - мир - слобода
Back to top
View user's profile Send private message
Сербо Макарид
Стара гарда


Joined: 15 Oct 2002
Posts: 2889
Location: Epicentar ludila

PostPosted: 03 May 2017 07:40    Post subject: Reply with quote

Ја би рекао да је највећи проблем у медијима, првенствено коме они посвећују највише пажње и на какав начин заглупљују народ. Не причам ту само о политичарима, сексу на неким тамо фамрмама, карибима или другим небулозама којима се посвећује највише пажње (далеко више него о културим дешавањима у Србији), већ о такозваним ”спортским новинарима”. Раније имам осећај да су више били у диловима са неким менаџерима па су бар писали о ”бисерима” нашег фудбала, па им тако дизали цену, посвећивали пажњу. То је људима уливало наде и саме играче гурало да буду још бољи. А клинцима да се угледају на исте, или у најмању руку да их бодре још више.
Да смо спортска нација то сигурно стоји! Да имамо потенцијал то доказују и резултати млађих секција (шампиони света - нови зеланд)
Него се сада сва концентрација тих ”новинара” своди на омаловажавању наше лиге, уместо да пишу о правим проблемима они немају муда већ гледају да оцрне увек оног ”другог”. Иду и преко мртвих.
Не сећам се да се подизала толика бура нпр. након тога што је обрадовић досудио 2 црвена за 2 минута Раднику против партизана и један пенал или што нигде није објављен спорни тренутак рушења Трујића у шеснајстерцу партизана, тим и још безброј других момената код комшија није давано толико пажње од ”спортских извештача” колико овој нашој утакмици са војводином. Додајмо ту и пароле тамо неких назови навијача, на чији ниво не желимо да се спуштамо док они не среде ствари у својој кући и даље су подељени па ни ту не постављају питања зашто је то тако. Већ су се осули по нашим навијачима и клубу, проблем им је ултра коп који запошљава више десетина људи, па се запитам изгледа им и то смета јер појединци (са наше трибине) са таквим делатностима излазе ван контекта ”криминалаца”, ”беспосличара”, ”профитера”, итд... како они воле да нас етикетирају. Став севера, пароле и акције (хуманитарне и остале) целокупно гледано су најисправнији део нашег друштва, не правимо себи идола, већ гледамо да својим радом изгурамо све на најисправнији начин што се трибине тиче па и навијачког покрета.
Мало ко од њих се упушта у причу о Пиксију који је ојадио наш клуб (и жути након тога) или Ђурићу који је након 6 везаних титула и продаје играча, плус бонуса из УЕФЕ добио преко 130 милиона евра, да би на крају оставио партизан у минусу наследницима...
Не њима су проблем навијачи који су и поред свих небулоза које се дешавају и даље уз клуб, па самим тиме поред болесног друштва (за шта осуђујем највише медије!), свакодневних убистава и самоубистава, малверзација, крађа, навијачи су ти који увек добијају најшокантније наслове, да не причамо о законима које су направили да нас скроз поремете. Причају о енглеским законима, како су они решили проблем са хулиганизмом, зову неке тамо ”стручњаке” који немају појма о целој ствари.
Хулиганизам у енглеској није решен небулозним законима, већ су једноставно забранили да пишу и извештавају о навијачима, хулиганиским испадима. Тако су привидно људима дали до знања да је ”проблем” решен. Истина је била другачија тј. прикривена. Добар део осуђених навијача крајем 80-их (на острву) добио је нереалне одштете за судске процесе, затворе, па су те скупе милионске истраге полиције падале у воду. Хулиганизам је нестао са насловних страна новина. Тако је прећуткивање дало резултате, медији нису ”рекламирали” хулиганизам или ове или оне, већ су се вратили спорту, пошто је изостало то ”позивање на ломачу”. Јер ми колики год да смо ”хулигани” ми искрено волимо тај клуб, и као што се на том енглеском случају види, најфанатичнији део навијача сигурно нико не може да протера, али ми смо гледајући и највеће минусе појединаца, мале бебе у поређењу са ”имбецилима” и штету који они чине или су учинили нашем друштву, дал је то фарма или њени учесници (дебили и курве), корумпирани пандури и политичари (неспособни), њихова отимања...
Као што рече критичар, новинари једва дочекају да нас очерупају, па самим тиме доказују да је перо оштрије од мача, неодлучни изостају, али ето надам се да ће их овај бесплатан улаз и борба за титулу повратити на трибине где могу видети да није све тако као што се медији труде да прикажу, свака истина има две стране, она њихова је пуна зла, наша треба да буде пуна љубави (према трибини и клубу!) јер је управо то главна снага нашег покрета, дал нас било 1000 или 14000 на северу. То је наш мотив и главни покретач, а због љубави смо често спремни на све да је одбранимо, за разлику од пакосних новинара и других демонски мотивисаних злих језика.
_________________
www.fondacijadelije.org
Back to top
View user's profile Send private message
Minarik
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 27 Aug 2016
Posts: 46

PostPosted: 04 May 2017 09:11    Post subject: Reply with quote

Могли би старији мало да се активирају са писањем.
У "Ветеранским причама" скоро па 4 године није написана никаква прича, а само Ћира је обећао да има материјал који ће годинама објављивати.
И тема "'92-'05" је потпуно запостављена.
Старији нису ни свесни колико младјима значе те приче, па би стварно било лепо да мало чешће евоцирају успомене у којима ћемо заједно да уживамо.
Ако сам погрешио, пребаците коментар у "Ветеранске приче".
Back to top
View user's profile Send private message
Лука30
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 11 Apr 2012
Posts: 337

PostPosted: 05 May 2017 12:00    Post subject: Reply with quote

http://www.fss.rs/index.php?id=41&aid=12468

Quote:
Poznati su termini revanš mečeva polufinala Kupa Srbije koji su na programu 10. maja. Susret između Crvene zvezde i Čukaričkog (prvi meč 4:1) zakazan je za 13,00 a duel između Partizana i Vojvodine (prvi meč 0:0) igra se od 18,00.


Наставља се!!!
Back to top
View user's profile Send private message
ЗвездаКрајин
ДЕЛИЈА


Joined: 27 Sep 2016
Posts: 149

PostPosted: 05 May 2017 12:06    Post subject: Reply with quote

Па не, ово мора да је шала!
_________________
Због Крајине и спаљених села некоме ће метак у сред чела!
Back to top
View user's profile Send private message
МНГП
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 27 Sep 2016
Posts: 13
Location: север

PostPosted: 05 May 2017 16:57    Post subject: Reply with quote

Ма дајте један термин у 9 преподне,кад је бал нек је бал! Laughing
_________________
ЦЗБГ
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13147

PostPosted: 05 May 2017 19:04    Post subject: Reply with quote

Ја мислим да то није коначно и да ће сигурно бити неки други термин. Полако, прво сутра да прегурамо!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Аутокоманда
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 04 May 2017
Posts: 18

PostPosted: 07 May 2017 15:16    Post subject: Reply with quote

@Сербо Макарид пријатељу немој криво да ме схватиш, генерално си добру поруку написао везано уз медијске манипулације и медијску машинерију, али део твоје поруке (ултра коп) је опасна ствар за навијачку причу и правац којим група треба да иде. То је ствар која никада није и неће моћи да прође код правих навијача који на ствари гледају исправно, којима је навијање и навијачки живот идеал. Гледам данима како то стоји на овом форуму, и нико ништа не пише, не одговара, нема реакције, стоји тако тај део поруке. Ако је већ тако, нека онда стоји и ова моја порука да неко не помисли да је то што си написао нормално, да зато постоји било какво оправдање и да је то порука млађим навијачима, да је то модел и да то тако може, јер није и никада неће моћи. Неће моћи код ове генерације која је научена, која је одрасла уз и градила исправне навијачке вредности, за коју не постоје никакви наводни знаци, већ се све ствари називају правим именом.

Не знам зашто си уопште ту ствар наводио на овакав начин (било какав) на форуму, док се ствар не реши тамо где треба (док природа са људским фактором не уради своје). А поготово у ово шугаво политичко време где су све ствари изобличене до непрепознатљивости, где се сваким даном све оно право, изворно, и искрено губи жестоком брзином, а право нам навијање нестаје пред очима. Ми нећемо и не смемо на било који начин да учествујемо у томе, већ морамо да будемо прави пример новим генерацијама које долазе и да им оставимо здраво навијање, а не проблеме и мутант копове.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче All times are GMT - 1 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 51, 52, 53  Next

View previous topic :: View next topic
Page 37 of 53

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Delije shop