DELIJE.net Forum Index www.DELIJE.net
Форум ДЕЛИЈА - навијача Црвене Звезде
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Zvezda - Sassuolo
Goto page Previous  1, 2, 3, 4
 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13147

PostPosted: 27 Aug 2016 14:57    Post subject: Reply with quote

Две ствари се жестоко издвајају. Прва је та да је "приватизација једино решење"...и да клубови више не "рекетирају" државу...а други правац је "регионална лига". Очигледно су то смернице у којима ће се кретати све у наредном периоду када се прича о јавном мњењу које потиче из једно те исте куће. Зато треба људи да знају о чему се ради...да није ово "прекипело" Звездашима, већ их буквално систематски, кроз медије...хушкају, што на клуб и руководство, што на ове плаћене нарикаче што кукају са севера. Зато треба људима на време отворити очи, а овима разбити све идеје које су смислили у последње време. Држава нема ни снаге ни воље да се бави спортом у Србији(не да даје паре већ да се бави спортом), и најлакше би им било да тај проблем утрапе некоме и то је то(а може да се наведе неколико трагичних приватизација из окружења који су довољан пример да не проговоримо о овој теми више ни у зајебанцији). Такође гурају ту причу о регионалној лиги, за који сами знају да од ње нема ништа...али је то леп мамац за људе да маштају о томе и остану код куће. Када имаш медије како их неки имају...црно може да изађе да је бело на крају, и да ти се буквално сви смеју што си рекао да је црно. Ето то се нама тренутно догађа.
Данас у новинама може да се види да је пре тачно 13 година комшијски клуб ушао у лигу шампиона...какво поновно индиректно подбадање не зна се кога пре...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Ниџа
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 30 Mar 2015
Posts: 31

PostPosted: 27 Aug 2016 17:54    Post subject: Reply with quote

На свакој наредној утакмици да се ори МИОДРАГ БОЖОВИЋ, јер не дај Боже да оде, правићемо га од блата Exclamation А чини се да је то циљ велике већине медија, по налогу наравно...
Back to top
View user's profile Send private message
samojako
ДЕЛИЈА


Joined: 03 Oct 2015
Posts: 148

PostPosted: 27 Aug 2016 18:34    Post subject: Reply with quote

На било који начин, али под хитно, Грофу ставити до знања да има пуну подршку Севера!
Back to top
View user's profile Send private message
andjelooo
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 20 May 2009
Posts: 738
Location: Фонтана

PostPosted: 27 Aug 2016 19:57    Post subject: Reply with quote

Џони БГ wrote:
Претпостављам да они који нису успели с оним чланствима, сада покушавају на перфиднији начин да се домогну Црвене звезде. Убиј вољу Звездашима, а онда кад их је најмање, оп, ето нас поново ту где смо крали.
10 пута је споменут симпатизерски форум на коме се пишу таква срања и дозвољава се то, да ја не могу да верујем.




На том форуму је дозвољено све осим блаћења лика и дела "Великих Звездаша" , трилинга састављеног од самих асова , Весић - Лукић - Стефановић .
За реч против њих следи аутоматски бан , који сам лично одмах добио .
Већина људи је благонаклоно гледала ка настајању и јачању тог форума , притом не схваћајући да ће временом израсти у медиј који ће креирати Звездашко мишљење .
_________________
Замолио бих дежурне критичаре, негативце, напаљене клинце, доконе полемичаре, мудријаше, комедијаше и сличне да се уздрже од коментарисања
Back to top
View user's profile Send private message
pacanga
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 17 Aug 2009
Posts: 67

PostPosted: 27 Aug 2016 21:24    Post subject: Reply with quote

На овом форуму полако почиње да се ствара шизофрена ситуација. Док једни пишу све осим као иоле прави навијачи, други само чекају да Генералштаб напише поруку па да као папагаји понављају шта је он рекао, типа "суштина свега", "паметном доста", и да пишу исто што и он само различитим редом речи у реченици. Па да поставим неколико питања, чисто ме занима ако може неко од виђенијих људи да ми одговори:

1. Да ли је могуће да постоји навијач (Звездаш, како год) који воли Црвену Звезду и Север а да сматра да Гроф треба да оде? А да при том не буде напушен и понижен најстрашније?

2. Да ли је могуће да постоји навијач (Звездаш, Делија) који није за приватизацију клуба а да сматра да је терзић говно? И да му при том не пишу како није свестан, како ништа не зна итд....

3. Да ли је могуће да постоји навијач (гледалац, посматрач, читалац) који сматра да имамо обичан го курац од усраних странаца а да притом није инструисан од бЉица?

Ево ја ћу да напишем јавно да се противим приватизацији клуба једнако као и уласку Србије у европску унију. Сматрам да би приватизација уништила све. То је показала апсолутно свака приватизација било које фабрике у овој земљи. Није њима циљ да направе велику Звезду, него да зарађују паре на нашој деци и трулим странцима које нико неће. Као што су сјебали све фабрике и раднике који су радили за много веће паре сада третирају као стоку и плаћају 200 еура (узгре буди речено требало би некада мало се осврнути и на те катастрофалне ствари - ипак је много деце Севера потекло од деце радничке класе). Дакле, НИКАД ПРИВАТИЗАЦИЈА и нипокоју цену.

Затим, ништа не верујем плаћеним новинарима и говнима посебно из увек и свуда режимских новина блиц (мада ни остале ништа нису боље). Дакле, БЛИЦ ЛАЖЕ ЉУДЕ!

Е сад део где чекам да ме напеналите: Желим да Гроф оде јер сам мишљења да је веома лоше водио наш клуб, да је направио катастрофалне грешке у одабиру играча и уништио барем неколико наших талената. Мислим да губи компас и да ничим није показао да је вреднији од неких других тренера којима нисмо пружили ни део такве подршке. Ви ћете сада рећи ако Гроф оде правићемо га од блата, наша је жеља као Север да гроф остане итд. Ако оде ко зна дал ћемо да освојимо и ову нашу лигу. Ја сматрам да треба нон стоп мењати све док не дође неко ко заиста је достојан овог клуба. Ево, на пример једно хипотетичко питање: на пример, ми освојимо дуплу круну ове године, покидамо све утакмице, још већа бодовна разлика у односу на остале екипе, све супер....дође прелазни рок, ми поново доведемо појачања, све иде као по лоју. И одједном, трас. Испадамо у првом колу у коме наступамо у европи од неких, рецимо малтежана или фарана? И шта ћемо онда? Хоћемо и онда да причамо исто што и данас? Које ћемо онда разлоге да наводимо за неуспех? И да се разумемо, нисам ја нереалан човек па да кажем да мислим да смо могли да уђемо у лигу шампиона, у крајњем случају ко јебе и лигу шампиона ту усрану, али да сам видео жељу, вољу, свест који грб носе, да сам видео визију тренера, тактику, било шта...видео сам кретене на трави и кретена на клупи који везе са курцем немају. Па ми просто дође криво какве смо играче и тренере напушавали а ове дегенерике као нешто им аплаудирамо, скандирамо, једемо говна, уместо да нам на редаљку попуше курац свима, пичкетине једне недостојне дреса који носе (част изузецима). Дал су то исти они људи који су без трунке блама терали било кога и било када или су се нешто времена променила, питам се?

Такође, не сматрам да треба да терамо терзића, али говорити о том човеку у било ком позитивном контексту мене би било срамота. Сад бих додао мало више епитета али ајде да не будем баш толико вулгаран.

Само желим да се овде не мешају бабе и жабе. Испаде сад ако неко мисли да је управа лоша (и при том се јасно спортски резлози наводе као аргументи) да је против Звезде. Испаде ако неко и помисли да каже како смо довели куртоне од странаца да је одмах послушник оних који хоће да приватизују Звезду. Па људи, јел смо толико отишли у курац? Па јел могуће да се овде прећуткује да је већ сада увелико на снази уништивање нашег клуба. Ако је нормално да у првом тиму имамо више странаца него домаћих играча, ако је нормално да на гуглу када откуцате "фк црвена звезда" вам претраживач избаци званични сајт на енглеском, онда је не знам шта више да пишем овде. О менаџерима, плаћеним новинарима, браћи познатих политичара и њиховим људима да не пишем сада ипак је ово јаван форум али и јавна тајна ко коси а ко воду носи. И сад нико нема права да се побуни и каже: ало мајстори, ало терза, ало грофе па шта је ово? Па каква је ово игра? Какво је ово залагање? Каква је ово зајебанције? Па дајте немојте нас више карати у мали мозак. Погледајте мало снимке каквим смо играчима звиждали и какве тренере терали па то је била лабудова песма за ово данас. И сад можемо у круг до прекосутра, ја једно ви друго и терај коло наоколо; опет понављам све док се ствара ова слика о којој сам писао, многи ће помислити да Север шурује са неким структурама и све док се буде ишло ка слепој подршци тренеру и управи за нешто што очигледно да на терену не ваља имаћемо стагнацију, благи пораст и затим још већи одлив људи. При том као нација смо све више у каналу, при том клинци данас очигледно више не мисле као пре пар година да је навијање нешто посебно занимљиво, при том неће да певају више нису у том фазону и тако даље и тако даље........колико бих волео, нисте ни свесни, да све ово што говорим је само обично срање и да ништа нисам у праву. Колико бих волео да сам ето протраћио 20ак минута док сам ово написао и да ме демантује реалност......само што, на жалост, мислим да када, Боже здравље, неко буде читао нешто од овог за 10ак година неће имати много шта да се исправља од оног што више није ни налик нечему од раније. Памет у главу, Делије, док не буде касно.

И за крај, ево јавно да се извиним било коме од браће коју сам можда својим ставом увредио или наљутио, најискреније ми то није намера, осим најбоље жеље да укажем на пропусте а само из љубави према Звезди и Северу. Схватам унапред да је ово што говорим неприхватљиво за већину људи са овог форума (иначе јединог на коме пишем) и зато јавно обећавам да се нећу јављати више и писати на било коју навијачку домаћу тему у наредних неколико година. Па ћемо онда видети шта ће и како бити.

Звезда, Србија, Косово, Метохија!
Back to top
View user's profile Send private message
блоковии
ДЕЛИЈА


Joined: 10 Apr 2013
Posts: 160

PostPosted: 27 Aug 2016 22:14    Post subject: Reply with quote

Тако је мајстори, пустите буву па немојте да пишете наредних година. Какве смо ми то величине терали? На основу чега су ти које смо терали величине у односу на неке данас? На основу тога што нису освојили титулу 5 година? На основу тога што су седали на клупе па губили плус од 5, 10 бодова? Ниподаштавате овде нешто што су ови данас урадили, а ајде молим те шта су те величине које смо терали урадиле? Невероватно каква се атмосфера прави, какви курац новинари, сами смо себи довољни, они му дођу овде изгледа као шлаг на торту. Пљује се по оном неком форуму, а овде све полако изгледа почиње да личи на тај форум, као да се прешалтовао народ само овде. Да ухвати мука људе да уђу више на форум, камоли да читају или пишу.
Back to top
View user's profile Send private message
Џони БГ
ДЕЛИЈА


Joined: 24 Jul 2013
Posts: 244

PostPosted: 27 Aug 2016 22:24    Post subject: Reply with quote

Другар, то што људи пишу слично или исто што и "Генералштаб" не значи да је то зато што се неко некоме улизује, него постоји, чини ми се, 3.000 људи на нашој трибини који мисле и осећају исто, а то су они прави. Шта си, ето, ти написао другачије од свих фраза које читамо и понављамо по 100 пута овде, осим што си написао ово за Грофа и за управу (што такође може да се чује милион пута дневно). Значи, ништа ново и ништа што ми сви већ нисмо знали или саслушали од било кога другог. Ево да те питам директно за управу: Јесу били избори? Је л' се кандидовао неко? Предложи, мајсторе, некога...можда Звездаши буду сагласни са тиме. Странци, појачања? Не знам, брате, где ти живиш, али последњих 7-8-9 година се говори о десетинама милиона евра дуга. Не расту врхунски играчи без обештећења на грани, чак их скоро уопште нема, што је и логично. Кога Црвена звезда да плати кад сваког дана размишља да ли ће опстати уопште? Желим да верујем да нико овде не пише злонамерно, али надам се да би могло да се мућне главом кад се пише нешто, јебем ли га..
Back to top
View user's profile Send private message
Darko ZF
Ветеран


Joined: 27 Nov 2010
Posts: 1612
Location: Београдска калдрма

PostPosted: 27 Aug 2016 22:32    Post subject: Reply with quote

http://youtu.be/A5kO2it_dYw
Back to top
View user's profile Send private message
сеси
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 31 Dec 2010
Posts: 618

PostPosted: 27 Aug 2016 23:44    Post subject: Reply with quote

1. https://youtu.be/iCWW5dVPZ1U?t=32s
2. https://youtu.be/BeNNx3eKAzY?t=52s

кад погледате по 5 секунди од ова два видеа, схватићете зашто се овде води расправа.... јер је сваке године иста прича, а биће и следеће ако се нешто системаски не промени

ако можемо да кажемо НЕ приватизације, НЕ региналној лиги, онда морамо да кажемо НЕ овој зајебанциј свеке године....
боље 4 године да не направимо ништа , а бар да знамо да ће пете године бити нешто....
Back to top
View user's profile Send private message
Mali Boki
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 03 Aug 2005
Posts: 551
Location: BGD

PostPosted: 27 Aug 2016 23:47    Post subject: Reply with quote

Quote:
Када имаш медије како их неки имају...црно може да изађе да је бело на крају, и да ти се буквално сви смеју што си рекао да је црно. Ето то се нама тренутно догађа.


Нама се то догађа већ 20 година скоро, јер смо изгледа пиглу до јаја, јер не памтимо ништа. Сетимо се како се и када се појавио Блиц и Глас. И да су од тада, тј после скидања Слобе, главне "новине" овде, и да су највише заступљене као неки курац, и да су постале у очима народа као неке озбиљне новине за време владавине досманлија, па жутих, па плавих. Блиц је скоро највеће зло које се појавило код нас, директно додведен од стране, и под утицајем, страних кураца који нам раде о глави, у свакој сфери живота... на крају и у овој теми. Сетимо се које се све теме провлаче годинама и које идеје кроз то пропагирају. Јел случајно колику кинту и утицај имају на јавно мњење и креирање истог у Србији? Најбаналнији пример је онај као Блиц стрип. Случајно њега плаћају до јаја, као лепо црта, као шаљиве су теме приче и причице, комичне хаха?! А јел случајно што тетки није писао 20 година?



http://www.blic.rs/vesti/drustvo/ringier-axel-springer-otvorio-najmoderniju-stampariju-na-balkanu/4c21jp9
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13147

PostPosted: 28 Aug 2016 06:27    Post subject: Reply with quote

pacanga wrote:
Ево, на пример једно хипотетичко питање: на пример, ми освојимо дуплу круну ове године, покидамо све утакмице, још већа бодовна разлика у односу на остале екипе, све супер....дође прелазни рок, ми поново доведемо појачања, све иде као по лоју. И одједном, трас. Испадамо у првом колу у коме наступамо у европи од неких, рецимо малтежана или фарана? И шта ћемо онда? Хоћемо и онда да причамо исто што и данас? Које ћемо онда разлоге да наводимо за неуспех? И да се разумемо, нисам ја нереалан човек па да кажем да мислим да смо могли да уђемо у лигу шампиона, у крајњем случају ко јебе и лигу шампиона ту усрану, али да сам видео жељу, вољу, свест који грб носе, да сам видео визију тренера, тактику, било шта...видео сам кретене на трави и кретена на клупи који везе са курцем немају. Па ми просто дође криво какве смо играче и тренере напушавали а ове дегенерике као нешто им аплаудирамо, скандирамо, једемо говна, уместо да нам на редаљку попуше курац свима, пичкетине једне недостојне дреса који носе (част изузецима). Дал су то исти они људи који су без трунке блама терали било кога и било када или су се нешто времена променила, питам се?

Такође, не сматрам да треба да терамо терзића, али говорити о том човеку у било ком позитивном контексту мене би било срамота. Сад бих додао мало више епитета али ајде да не будем баш толико вулгаран.

Само желим да се овде не мешају бабе и жабе. Испаде сад ако неко мисли да је управа лоша (и при том се јасно спортски резлози наводе као аргументи) да је против Звезде. Испаде ако неко и помисли да каже како смо довели куртоне од странаца да је одмах послушник оних који хоће да приватизују Звезду. Па људи, јел смо толико отишли у курац? Па јел могуће да се овде прећуткује да је већ сада увелико на снази уништивање нашег клуба. Ако је нормално да у првом тиму имамо више странаца него домаћих играча, ако је нормално да на гуглу када откуцате "фк црвена звезда" вам претраживач избаци званични сајт на енглеском, онда је не знам шта више да пишем овде. О менаџерима, плаћеним новинарима, браћи познатих политичара и њиховим људима да не пишем сада ипак је ово јаван форум али и јавна тајна ко коси а ко воду носи. И сад нико нема права да се побуни и каже: ало мајстори, ало терза, ало грофе па шта је ово? Па каква је ово игра? Какво је ово залагање? Каква је ово зајебанције? Па дајте немојте нас више карати у мали мозак. Погледајте мало снимке каквим смо играчима звиждали и какве тренере терали па то је била лабудова песма за ово данас. И сад можемо у круг до прекосутра, ја једно ви друго и терај коло наоколо; опет понављам све док се ствара ова слика о којој сам писао, многи ће помислити да Север шурује са неким структурама и све док се буде ишло ка слепој подршци тренеру и управи за нешто што очигледно да на терену не ваља имаћемо стагнацију, благи пораст и затим још већи одлив људи. При том као нација смо све више у каналу, при том клинци данас очигледно више не мисле као пре пар година да је навијање нешто посебно занимљиво, при том неће да певају више нису у том фазону и тако даље и тако даље........колико бих волео, нисте ни свесни, да све ово што говорим је само обично срање и да ништа нисам у праву. Колико бих волео да сам ето протраћио 20ак минута док сам ово написао и да ме демантује реалност......само што, на жалост, мислим да када, Боже здравље, неко буде читао нешто од овог за 10ак година неће имати много шта да се исправља од оног што више није ни налик нечему од раније. Памет у главу, Делије, док не буде касно.

И за крај, ево јавно да се извиним било коме од браће коју сам можда својим ставом увредио или наљутио, најискреније ми то није намера, осим најбоље жеље да укажем на пропусте а само из љубави према Звезди и Северу. Схватам унапред да је ово што говорим неприхватљиво за већину људи са овог форума (иначе јединог на коме пишем) и зато јавно обећавам да се нећу јављати више и писати на било коју навијачку домаћу тему у наредних неколико година. Па ћемо онда видети шта ће и како бити.

Звезда, Србија, Косово, Метохија!

Ево ти одговор на то твоје питање прво! Не можеш да знаш ништа у напред! Каква су то питања? Шта ако нам упадне Рома следеће године у пред колу? Да их терамо због тога? Ко зна шта ће све бити до следеће године...али једно је сигурно...Гроф је тај који је и имао право на то да прве године када је он узео ствари у своје руке, не уђе у лигу европе. Не зато што га ми не знам колико волимо, већ зато што нико није мађионичар!
Дигли смо му транспарент на коме је писало шта је писало...лицемерни или несмотрени стадион мислећи да ћемо ипак ући у лигу шампиона је аплаудирао на тај транспарент и скандирао хистерично његово име! Сад када није успео у намери, ајмо дрвље и камење...са причама докле више!?
Север је знао шта ради и зашто је избацио ту паролу...међутим друге трибине нису. И које смо то ми "величине" напушавали само да чујем....живо ме занима!
Ти си видео једну ствар на тави, ја сам видео другу. Ја сам видео играче који су преорали ову лигу као нико до сад...и тим који је делимично у одласку, а делимично у доласку. Са таквим тимом може да се проба да се уђе у европу...али ако се не успе, не треба бити толико погубљен да заборавиш из каквог смо муља изашли пре само годину дана, колико смо имали тешке противнике за нас у овим квалификацијама!
Као да нисмо по 2 тренера по сезони мењали, као да нисмо управу 5 пута мењали у 10 година...причаш као да смо се везали за једне и нема даље!? Север шурује са структурама неким??? Јесте, шурује са снс ом, чијег је вероватно другог по рангу човека најурио из клуба!!! Јесте, шурујемо тако што смо министру одбране најурили сина из клуба! Зато што смо све оне паразите што седе по клубу најурили а такође су страначки пијуни нечији! Терза...па глупо је писати ишта о њему...човек се држао за штокове од врата једноставно и на резултате остао ту! Да није било резултата каквих је било, не би било ни њега!
Значи ако север има своје мишљење на даље и држи га се и не мења га како дуне ветар...то значи да се шурује са неким? Па тако је било и за време лукића...ал је стадион био пун! Тако је било за време буквално свих живих....север је "шуровао" са свима тако испаде на крају! А нема ко их је заменио више од тог севера. Зато север не занимају те трачарске и бабске приче...приче новинара...зато он ради онако како мисли да је најбоље за клуб! Некада се то поклапа са ставом Звездаша...а некада Звездаши не виде целу слику или су изманипулисани баш као што су сада!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
andjelooo
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 20 May 2009
Posts: 738
Location: Фонтана

PostPosted: 28 Aug 2016 06:36    Post subject: Приватизација Reply with quote

pacanga wrote:

Ево ја ћу да напишем јавно да се противим приватизацији клуба једнако као и уласку Србије у европску унију. Сматрам да би приватизација уништила све. То је показала апсолутно свака приватизација било које фабрике у овој земљи. Није њима циљ да направе велику Звезду, него да зарађују паре на нашој деци и трулим странцима које нико неће. Као што су сјебали све фабрике и раднике који су радили за много веће паре сада третирају као стоку и плаћају 200 еура (узгре буди речено требало би некада мало се осврнути и на те катастрофалне ствари - ипак је много деце Севера потекло од деце радничке класе). Дакле, НИКАД ПРИВАТИЗАЦИЈА и нипокоју цену.




Не разумем то упорно спомињање приватизације и расипање енергије око тога .
Једноставно нема ту шта да се приватизује , те та тема једноставно није актуелна .
Земљиште је одавно испарцелисано и у рукама којекаквих сумњивих пословних људи .
Пре пар година је за време полусезонске паузе никао Макси на месту где је некада био ресторан Црвена Звезда .
Бренд након 20 година урушавања служи за подсмех и спрдњу .
Недавно сам читао да је Астон Вила продата за 100 милиона нечега , а толико вреди већина просечних Енглеских премијерлигаша са историјом старијом од 100 година .
За тај новац инвеститор добија солидан играчки кадар , добија загарантован огроман новац од ТВ права и реклама , добија огроман приход од продаје дресова , огроман приход од продаје улазница ...
Да неко жели да приватизује Звезду треба у старту да извади 150 милиона нечега ( 50 играчки кадар + 50 тотално реновирање стадиона + 50 дугови ) + износ који би платио за приватизацију .
За тај уложено новац инвеститор не би добио ништа , те реално не постоји никакав разлог да се ико буде забринут јер се то сигурно неће догодити .
_________________
Замолио бих дежурне критичаре, негативце, напаљене клинце, доконе полемичаре, мудријаше, комедијаше и сличне да се уздрже од коментарисања
Back to top
View user's profile Send private message
drlncz
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 25 Jul 2016
Posts: 31

PostPosted: 28 Aug 2016 07:59    Post subject: Reply with quote

pacanga wrote:

Е сад део где чекам да ме напеналите: Желим да Гроф оде јер сам мишљења да је веома лоше водио наш клуб, да је направио катастрофалне грешке у одабиру играча и уништио барем неколико наших талената. Мислим да губи компас и да ничим није показао да је вреднији од неких других тренера којима нисмо пружили ни део такве подршке. Ви ћете сада рећи ако Гроф оде правићемо га од блата, наша је жеља као Север да гроф остане итд. Ако оде ко зна дал ћемо да освојимо и ову нашу лигу. Ја сматрам да треба нон стоп мењати све док не дође неко ко заиста је достојан овог клуба. Ево, на пример једно хипотетичко питање: на пример, ми освојимо дуплу круну ове године, покидамо све утакмице, још већа бодовна разлика у односу на остале екипе, све супер....дође прелазни рок, ми поново доведемо појачања, све иде као по лоју. И одједном, трас. Испадамо у првом колу у коме наступамо у европи од неких, рецимо малтежана или фарана? И шта ћемо онда? Хоћемо и онда да причамо исто што и данас? Које ћемо онда разлоге да наводимо за неуспех? И да се разумемо, нисам ја нереалан човек па да кажем да мислим да смо могли да уђемо у лигу шампиона, у крајњем случају ко јебе и лигу шампиона ту усрану, али да сам видео жељу, вољу, свест који грб носе, да сам видео визију тренера, тактику, било шта...видео сам кретене на трави и кретена на клупи који везе са курцем немају. Па ми просто дође криво какве смо играче и тренере напушавали а ове дегенерике као нешто им аплаудирамо, скандирамо, једемо говна, уместо да нам на редаљку попуше курац свима, пичкетине једне недостојне дреса који носе (част изузецима). Дал су то исти они људи који су без трунке блама терали било кога и било када или су се нешто времена променила, питам се?
без икакве моје намере да ме лоше схватиш ти или било ко други, али једно питање: Јел по твом мишљењу ми треба да распродамо СВЕ играче, отерамо тренера, прогласимо банкрот и онда од четврте лиге полако? Па јебеш му матер 6 година нисмо узели титулу сад узмемо 2 за 3 године и опет људима не ваља,па кад смо сачекали оволике године сачекаћемо ту лигу шампиона, до пре 4-5 година (ако не и мање) борили смо се за клуб, да остане у животу, мучили смо се са јавором, и осталима, сад газимо редом, па колико год да нам је говњива лига +31 је бодовна предност какву нико никад у нашој лиги није имао, нити ће имати. Разумем ја жељу људи да се покаже у европи та разлика, али неће ништа "данас за сутра" , сматрам да бољег од Грофа немамо у овом тренутку, играчи брате долазе и пролазе, јебига није успело ове сезоне да се уђе, играћемо боље да би следеће ушли. Свако добро
_________________
устајте, верни навијачи, ви којима је Звезда све, и запевајте, громко, јаче, јер сви живимо због ње!
Back to top
View user's profile Send private message
н
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 05 Jun 2005
Posts: 345

PostPosted: 28 Aug 2016 09:42    Post subject: Reply with quote

pacanga wrote:
ако је нормално да на гуглу када откуцате "фк црвена звезда" вам претраживач избаци званични сајт на енглеском, онда је не знам шта више да пишем овде.


кућо промени да ти гугл буде на српском и онда ти први резултат буде сајт на српском; тако ради гугл није то до Терзе и Тозе

главни проблем вас што после неких неуспеха или бурних ситуација овако банете са неким "сад ћу ја да вам кажем" ставом је што не разумете како трибина функционише - верујем да постоје сви ови људи тј. групе људи које помињеш а исто тако верујем да су за ставке један и три у мањини; али поента је да су људи стално ту, причају међу собом и тако се дође до неког заједничког става; на шта би личило да сад свако гура своје зато што се не слаже са оним што мисли већина

и то се дешава у правом животу а не на форуму; и онда када се појави овако неко као ти испадне да "буде напушен" како кажеш зато што наступа као да је најпаметнији на свету а често се не зна ни ко је ни шта је ни колики је његов допринос трибини
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13147

PostPosted: 28 Aug 2016 23:00    Post subject: Reply with quote

Ма уопште немој да се двоумите о чему се ради! Од почетка сезоне се кренуло са насловима "почиње мучење лопте"..."борба два тима за титулу" итд...али су бојажљиво ишли јер нису знали шта ћемо да урадимо у европи. Али је све време кренула да се провлачи негативна прича. Покушали су после Валете...па је и то имало своје резултате...па мало затишје против Лудогореца...и онда гас до даске! При томе нон стоп излазе приче о регионалној лиги, како ми "рекетирамо" државу...итд. Све иде лагано и котрља се...и узима свој данак на месту где нас највише боли! На Маракани! Успели су чак и да нас полу посвађају са Звездашима који нису људи толико криви, барем не они који су до јуче били ту. Једноставно одлично су искројили слику, притискали недељама...и то почиње да даје своје резултате. Ако не препознамо ово...биће чупаво. Ако препознамо...поново ће се чешкати по глави и ништа им неће бити јасно! На нама је...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче All times are GMT - 1 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3, 4

View previous topic :: View next topic
Page 4 of 4

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Delije shop