DELIJE.net Forum Index www.DELIJE.net
Форум ДЕЛИЈА - навијача Црвене Звезде
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Доњи Срем - Звезда-Среда 16и30 ч
Goto page Previous  1, 2, 3
 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Bili Piton
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 02 Nov 2010
Posts: 89

PostPosted: 30 Apr 2015 13:13    Post subject: Reply with quote

http://mondo.rs/a791231/Sport/Fudbal/Stadion-Zvezde-suspendovan.html
Back to top
View user's profile Send private message
Apatiners
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 28 Mar 2005
Posts: 494
Location: na reci

PostPosted: 30 Apr 2015 16:25    Post subject: Reply with quote

Ја бих да упаднем из треће приче и тотално ван контекста предложим да се у не дај боже сличним ситуацијама мало више рачуна поведе о атмосфери на трибини када смо већ у онако малој бројци. Некада пре експанзије, овакве утакмице су се користиле да се прогурају нове песме, да се неке изваде из нафталина (љубав си ми једина), да се зеза кад смо већ тако "присни". Аиду и ПТЛН оставимо за арене и пуне маракане...дајмо мало шмека овим утакмицама, да се бар ретки присутни провоселе....Томислав Николић **** ***** наш Exclamation Такође добар део првог полувремена нас гази Дољи срем, а ми као на траци мењамо нумере, нит тише нит гласније...ајде мало да им се издеремо, да се извриштимо, да их продрмамо подржимо, да осете да их гледамо и да нам није свеједно како играју...а ако ипак јесте, онда да се разилазимо.
Back to top
View user's profile Send private message
Vaterpolo
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 29 Apr 2015
Posts: 15

PostPosted: 30 Apr 2015 17:29    Post subject: Reply with quote

Суморно је предвиђати да ће нас бити толико мало (до средње шипке неко рече) у наредним утакмицама, али нам прети опасан пад бројке ако мало не попустимо у некој тврдоглавости. Није ово ничија лична прича, па да је само један човек у праву.
Иначе, што се тиче "наше деце" која играју... Погледајте састав против Партизана и неколико утакмица уназад и избројте колико је Звездине деце ту. Запрепастићете се колико је то мали број. Нећу да именујем играче. Па да не буде после како ми нећемо децу да подржимо. Једино утакмицу против Удинезеа можемо назвати утакмицом у којој су играла наша деца.
Нажалост, нећемо бити у могућности да пратимо Звезду на свом стадиону, како се прича, чак до краја сезоне. Не мора то да буде само лоше, извицимо неку позитиву, нека се људи одморе, размисле, нека се зажеле стадиона. И нека овај тренер пусти да гледамо нашу децу мало.
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13166

PostPosted: 30 Apr 2015 19:24    Post subject: Reply with quote

Копиле wrote:
Генералштаб до средине твог одговара на моју поруку је исто оно што сам и ја написао у својој поруци. Ја сам био на утакмици јуче, и рекао сам да нисам ја проблем. И даље смо на истом, само што се сада спомињу клинци. Клинци ове сезоне су замазивање очију. Не желим да се упуштам толико дубоко на причу о играчима на овом форуму, али Рајковић сигурно не би био први голман да није било забране новорегистрованих на почетку сезоне, то није планирао ни тренер ни нико други. Чупао сам си косу сваки пута када сам видео састав тренера, шта он ради и како током утакмице, демагог и кукавица. Јовић и Ристић су наши клнинци који јесу били у тиму кроз ову сезону, али ни близу толико да би могло да се каже да су системски пуштени у тим да од њих живимо у будућности. Они су већ делом продати под сумњивим околностима. Наравно да ће сада заиграти клинци када смо се опростили од титуле. Јуче је млади Грујић имао прве минуте, што није играо до сада? Па није јер су кроз ову сезону играли играчи које су довели чланови управе и тренер из својих бивших клубова. Ти играчи су најлошији у нашем клубу, ти које је довео тренер и управа. Колико је муке код људи било код Босанчића, посрали смо се на идентитет клуба довевши бившег играча Партизана, и шта је било, где је тај сада? Хоће да преузме одговорност тај који га је довео? Па ето ривал узима титулу, па је опет пласирао младог играча Шапоњића, и опет ће боље да прода због ЛШ, него ми.
Даље о управи нећу на овом форуму, постоје боља места за то. Чим су они довели овог потрчка да нам буде тренер, а везе нема са игром и фудбалом, све је јасно. А он каже да ће да лети када му Север то скандира? Ма сутра ћеш бре да летиш ако ти ја то кажем.
Генералштаб, сигуран сам да би ти и ја имали боље резултате од ове управе, али ми то не желимо да радимо јер смо навијачи, а и нисмо компромитовани у животу да могу да нас држе у шаци, и да нас притисну ако се мало одметнемо и не слушамо.

Ортодокс ултра нема потребе да се новац представља као разлог не одласка на утакмицу у Нови сад. Не би паре биле проблем никако да узимамо титулу, не брини, нашли би људи.

Увек до сада кад колективно изгубимо осећај да је могуће доћи до титуле...људи масовно крену да се труде ногама и рукама да објасне зашто не долазе на стадион. Није ово први пут...сетимо се Суботице од пре коју сезону где нас је било исто јако мало...итд. Када нас је било по 40000 људи на стадиону, и тада си имао људе који су причали да људи неће да долазе да гледају такву Звезду...и увек ће бити довољно материјала да се нађе изговор да се не дође на стадион...једноставно таква је ситуација, али ако погледамо реално, без подршке са трибина ми смо тек пропали. Ако се и ми уклопимо у сивило...готово је са целом овом причом. Да смо којим случајем добили дерби...која би друга прича била...а овако....понавља се прича...само овај пут смо најдубље пропали. Ако се не преиспитамо сами међу собом и ако не зауставимо то на време...после нећемо моћи да се дигнемо ни када будемо имали успехе. С обзиром да смо на почетку ове сезоне остали без малтене целог првог тима од прошле сезоне...добро је да смо и други са свим проблемима које има наш клуб. Све може, и треба да се гледа са више страна...јер је једино тако исправно. Како год да је...ми не смемо да посустајемо а то се дешава....зато сад морамо да се добро преиспитамо да не би наставили даље са овим.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13166

PostPosted: 30 Apr 2015 19:29    Post subject: Reply with quote

Треба људи исто да знају да су се упецали на приче да ћемо сад ми да харамо, да ћемо да отимамо...а једноставно то није истина. И ако постоји нека помоћ од стране виших сила...то је неупоредиво са оним што је рађено последњих 6-7 година. Небо и земља једноставно...и зато треба све то схватити као да не постоји никаква помоћ, и наставити да се боримо као што смо до сада. Сем нас, нема нико ко је добронамеран у тој мери да помаже клубу без неке потребе за повратним стварима у било ком облику. И зато зајебите те приче да ће неко други да одради посао за нас...нема тога ако не играмо онако како се свира. Имајте то на уму и будите поносни што је тако и што наша група има у себи толико људскости и принципа. Држимо се ми заједно и не посустајмо, то је једино сигурно да је исправно и из срца.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
DRAGAN 1389
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 08 Apr 2010
Posts: 489

PostPosted: 30 Apr 2015 20:03    Post subject: Reply with quote

Генералштаб wrote:
Треба људи исто да знају да су се упецали на приче да ћемо сад ми да харамо, да ћемо да отимамо...а

Ја не знам на које приче се људи ложе,па стани брате мили ако се наши људи и сви Звездаши ложе на те небулозе од прича о отимању,крађи и како тако треба да се осваја трофеј,па онда постајемо исти болесници као оно плаво црно бело удружење са Бањице са привременим боравком на јужној трибини.Нека хвала такви Звездаши никад нису били,запамтите то Звезда је одувек била господски клуб,имала је увек играче шмекере,навијаче који цене мајсторе,а да постајемо болесници па види се како завршавају ти који се ложе на крађе и отимање титула,дошли су до тога да на + 5 има их целих 2000 на стадиону у БГ,никад болесници ЗАУВЕК РЕАКЦИЈА!
_________________
Победа,жеља наша ТИТУЛА!!!
Back to top
View user's profile Send private message
Ортодоксија
ДЕЛИЈА


Joined: 14 Jan 2015
Posts: 230
Location: Краљевина Србија

PostPosted: 30 Apr 2015 20:12    Post subject: Reply with quote

звездале wrote:
углавном је на овом форуму све или црно или бело, или си до јаја ултрас и боли те курац за све јер си на свакој утакмици, или си сељак симпатизер којем сметају лоше ствари у клубу и око њега. из овога ништа позитивно не излази, нити може да изађе.

бројка на трибини не лаже и то је једино мерило, а ви који мислите да причом о томе да је све ружичасто нећете је променити, као ни ви који вичете да ништа не ваља и ту налазите оправдања.

време је да се почну уважавати и остало мишљења и добро размислити о свакоме од њих, доста закључака ће се тако извући. једноумље нигде не води.

_________________
Кад дође време за бој - идемо право на вас!
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13166

PostPosted: 30 Apr 2015 20:21    Post subject: Reply with quote

DRAGAN 1389 wrote:
Генералштаб wrote:
Треба људи исто да знају да су се упецали на приче да ћемо сад ми да харамо, да ћемо да отимамо...а

Ја не знам на које приче се људи ложе,па стани брате мили ако се наши људи и сви Звездаши ложе на те небулозе од прича о отимању,крађи и како тако треба да се осваја трофеј,па онда постајемо исти болесници као оно плаво црно бело удружење са Бањице са привременим боравком на јужној трибини.Нека хвала такви Звездаши никад нису били,запамтите то Звезда је одувек била господски клуб,имала је увек играче шмекере,навијаче који цене мајсторе,а да постајемо болесници па види се како завршавају ти који се ложе на крађе и отимање титула,дошли су до тога да на + 5 има их целих 2000 на стадиону у БГ,никад болесници ЗАУВЕК РЕАКЦИЈА!

Стиче се осећај да је људима у подсвести да можемо да дигнемо све 4 у вис, што би се рекло, јер сада је наше време. А то је почело тако што је друга страна кренула да скичи и урличе а нико није ни кренуо да ради било шта. Много смо наивни и то нам се једним делом обија о главу сада.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13166

PostPosted: 30 Apr 2015 20:26    Post subject: Reply with quote

Ортодоксија wrote:
звездале wrote:
углавном је на овом форуму све или црно или бело, или си до јаја ултрас и боли те курац за све јер си на свакој утакмици, или си сељак симпатизер којем сметају лоше ствари у клубу и око њега. из овога ништа позитивно не излази, нити може да изађе.

бројка на трибини не лаже и то је једино мерило, а ви који мислите да причом о томе да је све ружичасто нећете је променити, као ни ви који вичете да ништа не ваља и ту налазите оправдања.

време је да се почну уважавати и остало мишљења и добро размислити о свакоме од њих, доста закључака ће се тако извући. једноумље нигде не води.

Бројка на трибини је мерило, али није увек одраз онога дал је нешто исправно или не. Много пута смо давали подршку привидним резултатима а били смо урушавани из унутра...тако да, не би се ја позивао баш на то, већ би рекао да свака ситуација мора да се гледа засебно.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Vaterpolo
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 29 Apr 2015
Posts: 15

PostPosted: 30 Apr 2015 22:51    Post subject: Reply with quote

Генералштаб wrote:
Треба људи исто да знају да су се упецали на приче да ћемо сад ми да харамо, да ћемо да отимамо... A једноставно то није истина. И ако постоји нека помоћ од стране виших сила... Tо је неупоредиво са оним што је рађено последњих 6-7 година.

Не, не... По мом мишљењу, погрешан резон. Нисмо ми таква група. То је за неке друге, који ће да машу заставом са ликом једног човека, па после да скандирају против истог тог кад не иде по њиховом. Заиста не познајем човека у свом црвено-белом окружењу који резонује на тај начин.
Није сад да сви траже неки изговор или неку глупост да не дођу на стадион. Једноставно, људима је доста. Што се мене лично тиче, изјаве играча после дербија (што сам већ помињао и повео полемику) је била кап која је прелила чашу. Да објасним. Ништа не знају, као да лопту први пут виде у животу, и после свих оних сцена уместо да кажу да је добро што се није завршило много горе, они нас криве да смо их омели. Значи, постоји нека граница доброг укуса.
Тих 6-7 година што си поменуо ми слушамо о некој Звездиној деци која играју бла бла... Једну сезону ми наведите коју су наша деца играла од почетка до краја у само, али само већини у односу на "појачања". Па много више људи би дошло да те клинце подржи.
Не клонимо духом. Наша мобилизација је почела у најгорим тренуцима по клуб и највише нас је било у последњим колима баш када је неко други славио титулу, а ми се чули до њих.
Back to top
View user's profile Send private message
Звездин Делиј
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 09 Jul 2011
Posts: 335

PostPosted: 30 Apr 2015 22:54    Post subject: Reply with quote

Победе и порази нису мерило наше љубави !!!
Back to top
View user's profile Send private message
ЂорђеКНН
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 26 Sep 2013
Posts: 271

PostPosted: 01 May 2015 05:42    Post subject: Reply with quote

Победе и порази нису мерило наше љубави !!!

Ово смо доказали много пута и доказаћемо још много пута. Подбацили смо у Новом Саду и тога смо свесни сви,али то несме бити мерило свега онога што Делије годинама показују,у тешким тренутцима за клуб. Рекао сам већ више пута да је самокритичност једна од највећих врлина на трибини,али не треба ни претеривати у томе. Од почетка мобилизације нам се овако нешто десило пар пута,наравно да треба настојати на томе да нам се не дешава никад,али пуно је то утакмица,пуно свега,треба имати и мало разумевања. Ја сам сигуран да је ово био само лош дан за нас и да ћемо већ на Брду наставити тамо где смо стали! СВИ НА СТАДИОН!
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13166

PostPosted: 01 May 2015 05:49    Post subject: Reply with quote

Vaterpolo wrote:
Генералштаб wrote:
Треба људи исто да знају да су се упецали на приче да ћемо сад ми да харамо, да ћемо да отимамо... A једноставно то није истина. И ако постоји нека помоћ од стране виших сила... Tо је неупоредиво са оним што је рађено последњих 6-7 година.

Не, не... По мом мишљењу, погрешан резон. Нисмо ми таква група. То је за неке друге, који ће да машу заставом са ликом једног човека, па после да скандирају против истог тог кад не иде по њиховом. Заиста не познајем човека у свом црвено-белом окружењу који резонује на тај начин.
Није сад да сви траже неки изговор или неку глупост да не дођу на стадион. Једноставно, људима је доста. Што се мене лично тиче, изјаве играча после дербија (што сам већ помињао и повео полемику) је била кап која је прелила чашу. Да објасним. Ништа не знају, као да лопту први пут виде у животу, и после свих оних сцена уместо да кажу да је добро што се није завршило много горе, они нас криве да смо их омели. Значи, постоји нека граница доброг укуса.
Тих 6-7 година што си поменуо ми слушамо о некој Звездиној деци која играју бла бла... Једну сезону ми наведите коју су наша деца играла од почетка до краја у само, али само већини у односу на "појачања". Па много више људи би дошло да те клинце подржи.
Не клонимо духом. Наша мобилизација је почела у најгорим тренуцима по клуб и највише нас је било у последњим колима баш када је неко други славио титулу, а ми се чули до њих.

100 пута је причано...неће нико да игра са децом и да заврши 5 и на табели...тај филм не постоји. Да комбинује састав то већ хоће...и мислим да су ови после оне генерације што је пикси распродао, први који су то кренули да раде. Али не зато што то хоће...већ зато што немају други пут, зато што су у сели у рупу без дна, зато што морају да доводе бесплатне босаниће, планиће...итд. и да измишљају за њих да су роналдо и меси....једноставно раде оно што једино могу а да се не задужују поново. Скресали су им плате...ради се у нехуманим условима. Комшијски играчи су пред дерби имали плаћену плату и за тај месец и за следећи...док су наши добили део од неке заостале....много је тешко водити Звезду и бити на челу њеном са навијачима који су изгубили стрпљење протеклих година. Зато морамо да будемо рационални и да резонујемо како треба ствари....најбоље да одустанемо сад. Најмањи је проблем да мењамо, ту смо шампиони неприкосновени, нема нам равних колико смо их променили и протерали. Али треба добро размислити дал је ово зрело за то, или једноставно у оваквим усовима не може боље....како год било....ми морамо да смо на трибини и то је једино што је битно. Да терамо, да подржимо....па некад и да се мучимо и да нам буде тешко и када нема решења...али морамо да смо ту, јер без нас, Звезда није више Звезда.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13166

PostPosted: 01 May 2015 05:57    Post subject: Reply with quote

ЂорђеКНН wrote:
Подбацили смо у Новом Саду и тога смо свесни сви,али то несме бити мерило свега онога што Делије годинама показују,у тешким тренутцима за клуб. Рекао сам већ више пута да је самокритичност једна од највећих врлина на трибини,али не треба ни претеривати у томе. Од почетка мобилизације нам се овако нешто десило пар пута,

Оно што смо показивали биће лепо кад седнеш за комп и погледаш за годину,две...и кажеш...еее, какви смо некад били...тако ће бити ако се сад направимо луди и пустимо да ово иде својим током који никао није добар за нашу трибину.
Није ово самокритичност...ја у Нови Сад идем преко 20 година, и ишао сам на тв лиге шампиона 94 е па на даље....ишао на куп утакмице...на Доњи Срем....не сећам се да нас је икада било оволико у Новом Саду у било којој околности...можда средином 90 их некада, али не могу да се сетим стварно. Од кад смо на истоку, од 2003. сигурно најмање људи на трибини. То је већ нешто што треба да нас забрињава...барем оне који разумеју шта се овде пише. Пустимо сад и управу и титулу и све....и раније их нисмо освајали па смо пунили исток и било нас је више....овде је реч о нашем идентитету групе. Нема изговора и приче за онакво издање...једноставно, црвена лампциа је упаљена...на нама је да је угасимо већ првом приликом а то је Баново Брдо.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче All times are GMT - 1 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3

View previous topic :: View next topic
Page 3 of 3

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Delije shop